2777
2789
عنوان

میخام‌برم دکتر

87 بازدید | 15 پست

بچه ها من پریودنمیشدم یعنی همیشه نامنظم‌بودم‌.بددیگه تصمیم گرفتم ک امروز برم دکتربگم‌ ک دیگه میخام اقدام‌ کنم برا حاملگی..اما پریود شدم.بازم‌میتونم‌برم دکتر یا نمیشه؟؟

برو مینویسه سونو 

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو چون اگه واست ازمایش هورمونی بنویسه روز سوم پریودی باید بدی میتونی همین ماه بدی دیگه

ولی واسه پاپ اسمیر و اینا خب نمیتونه تا بعد پاکی

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

آره دکتر رفتن ربطی به پریودی نداره مگر اینکه بخوای آزمایش پاپ اسمیر بدی 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
برو مینویسه سونو 

من اولین باره میخامم واسه حاملگی‌برم دکتر..رفتم‌بگم چی..قبلاپیشش رفته بودم هم واسم سونو نوشته بودام ازمایش خون..هردوش اوکی بود.فقط گفت ی کوچولو تبلی داری.امروز ک میرم ببرم سونو قبلنو ک ببینه طبق اون بهم‌بگه؟؟

اگه پریود شدی وایسا پاک بشی بعد برو که هم معاینه مکامل بشی هم سونو تازه تو پریود نمیشه پاپ اسمیر هم ...

اخه من اولین بارمه کلا واسه حاملگیو اقدام‌میخام‌برم.یعنی میگی چیکار کنم؟؟ قبلل پیش خودش رفته بودم واسم سکنو اینا نوشته بود

من اولین باره میخامم واسه حاملگی‌برم دکتر..رفتم‌بگم چی..قبلاپیشش رفته بودم هم واسم سونو نوشته بودام ...

پس چرا نامنظم میشی شاید کیست داری

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

برو شاید برات ازمایش هورمونی نوشت

من اولین باره میخامم واسه حاملگی‌برم دکتر..رفتم‌بگم چی..قبلاپیشش رفته بودم هم واسم سونو نوشته بودام ...

ببین احتمالا اول دارو میده که سر موقع بشی مثل دوفاستون و پروزسترون احتمالا دوره سه ماهه واسه نظم پریود بعد هم دارو  واسه اقدام که از روز 3 یا 5 پری یخوری بعد سونو میکنه که فولیکوا داری یا نه بعد تاریخ اقدام میده 

ببین احتمالا اول دارو میده که سر موقع بشی مثل دوفاستون و پروزسترون احتمالا دوره سه ماهه واسه نظم پری ...

یعنی میگی‌ امروز برم؟؟ بد رفتم‌به دکتر چی بگم‌ ک بدونه خیلی میفهمم چ سوالایی بپرسم؟؟