2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

83 بازدید | 10 پست

اونایی که تنبلی دارن اگه قصد بارداری داشتید حتما یه سونو برا فولیکول  بدین اگه فولیکول مناسب داشتین و بعد از دوسه ماه باردار نشدین قبلش حتما ازسالن بودن شوهرتون مطمعن بشین بعد درمان وشروع کنید

روز چندم پریودی باید بریم برا سونو؟ 💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

من تنبلی تخمدان داشتم بعد ازیه سال درمان برای بارداری اقدام کردم هشت ماه شد اما باردارنشدم دکتربراشوهرم از نوشت بعدازسه ماه اقارو راضی کردم از داد بعدش معلوم شد هفتاد درصد آزمایش مشکل داره

من کیست ریز تخمدان دارم5ماهه اقدامم هنوز باردارنشدم💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
2804
دارو چی مصرف میکنی

متفورمین💎