اونایی که تنبلی دارن اگه قصد بارداری داشتید حتما یه سونو برا فولیکول بدین اگه فولیکول مناسب داشتین و بعد از دوسه ماه باردار نشدین قبلش حتما ازسالن بودن شوهرتون مطمعن بشین بعد درمان وشروع کنید
من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من تنبلی تخمدان داشتم بعد ازیه سال درمان برای بارداری اقدام کردم هشت ماه شد اما باردارنشدم دکتربراشوهرم از نوشت بعدازسه ماه اقارو راضی کردم از داد بعدش معلوم شد هفتاد درصد آزمایش مشکل داره
من کیست ریز تخمدان دارم5ماهه اقدامم هنوز باردارنشدم💎
من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️