2821
2789
عنوان

شوهرم

180 بازدید | 5 پست

شوهرم اومده میگه زنگ بزن خواهرم شب بیاد خونه ما خونه مامانم بوده خواهرشو بخوام دعوت کنم مادرشو زن برادره هم باید دعوت کنم از مادر شو جاریم خوشم نمیاد زیاد موش میشن وسط زندگیم

خونه ی مشترکتونه دیگه..همسرت هم حق داره..

سعی کن بگو امشب در خدمت شماییم ان شاء الله در وقت مناسب جمعی دعوت میکنم..اگه هم جمعی خواستن بیان که

یک شب هزار شب نمیشه دعوتشون کن و خودت رو بیشتر مشغول کن به کارهای دیگه و خیلی رو رفتاراشون تمرکز نکن وگکه اذیت بشی..

و سعی کن وسایل پذیرایی رو زود پهن کنی بخورن و زود برن..

امشب شب قدره احتمال اینکه زیاد نمونن هست البته اگه اهلش باشن..

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خونه ی مشترکتونه دیگه..همسرت هم حق داره.. سعی کن بگو امشب در خدمت شماییم ان شاء الله در وقت مناسب ج ...

تو ی ساختمونیم باجاریم هر اتفاقی خونم بیفته میره به مادر شوهرم میگه خوشم نمیاد ازش جنسش خرابه موزیه

تو ی ساختمونیم باجاریم هر اتفاقی خونم بیفته میره به مادر شوهرم میگه خوشم نمیاد ازش جنسش خرابه موزیه

درکت میکنم ولی گاهی نباید آتو به دست کسی داد..

رابطه ات با شوهرت رو خوب ‌کن از لحاظ عاطفی و اخلاقی و اعتمادش رو جلب کن بد خانواده اش رو بهش نگو و بعد اروم اروم رابطه با خانواده همسر رو کم کن..

موفق باشی⚘