ssenjed مدیر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 285 عنوان متخصصای بی بی چک یه لحظه بیاید واجبه!!!!😍 | مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 55 پست سلام خانوما😊من دورم ۳۴ روزس از چند روز پیش تا الان هر چی بی بی چک میزنم بعد ۱ ساعت هاله میندازه امروز هنوز پری نشدم یه تست زدم همون لحظه هاله انداخت به ۲ دیقه هم نکشید ولی همچنان هاله کمررررنگهنظرتون چیه؟ یعنی باردارم؟ نمیخوام الکی دلخوش کنم یه کوچولو تو راه دارم😍 تازه مهمونم شده😙 روز تولدم خدا بهم هدیه داد😊 ... خدایا خودت برام حفظش کن که تو حافظ همه کوچولوهایی❤ 1399/02/23 | 08:59 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اتش9296 عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 2236 الانم باز بزن اگه سر 3دقه انداخت بارداری اگه بیشتر شد خیر برا آرزوهام یه صلوات بفرستید😘😘
اتش9296 عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 2236 ۱۴سالگی ۱۵سالگی دخترم دنیا اومده خب چرا اینقدر زووووود دخترتون شوهر دادید؟؟ برا آرزوهام یه صلوات بفرستید😘😘
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 خب چرا اینقدر زووووود دخترتون شوهر دادید؟؟ همدیگرو دوست داشتن چیکارمیتونستم بکنم وقتی هم بهش گفتم گفت خودت چطور۱۴ سالگی ازدواج کردی دهنم بسته شد عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
ssenjed مدیر استارتر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 285 بچه ها هاله خیلی خیلی کمرنگه با نگاتیو انداختم نمیدونم اون هاله ضعیف زیر تی رو میبینید یا نه یه کوچولو تو راه دارم😍 تازه مهمونم شده😙 روز تولدم خدا بهم هدیه داد😊 ... خدایا خودت برام حفظش کن که تو حافظ همه کوچولوهایی❤
اتش9296 عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 2236 همدیگرو دوست داشتن چیکارمیتونستم بکنم وقتی هم بهش گفتم گفت خودت چطور۱۴ سالگی ازدواج کردی دهنم بسته ش ... حالا خوبه راضی شدید انشاالله خوشبخت بشن...همسر من میگه فکراینکه دخترمو زود شوهربدم از سرت بکن بیرون بالای 25سال برا آرزوهام یه صلوات بفرستید😘😘
ssenjed مدیر استارتر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 285 عکس نمیدی عکس فرستادم یه کوچولو تو راه دارم😍 تازه مهمونم شده😙 روز تولدم خدا بهم هدیه داد😊 ... خدایا خودت برام حفظش کن که تو حافظ همه کوچولوهایی❤
hosna_goli عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 1920 ۱۴سالگی ۱۵سالگی دخترم دنیا اومده مثله منو مامانم میشه تقریبا مامانم ۳۸ سالشه خودم ۲۰ سالمهان شالله سایتون همیشه بالای سر فرزنداتون باشه❤️ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ ❤️🍃
ssenjed مدیر استارتر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 285 عکس لطفا عکس فرستادم یه کوچولو تو راه دارم😍 تازه مهمونم شده😙 روز تولدم خدا بهم هدیه داد😊 ... خدایا خودت برام حفظش کن که تو حافظ همه کوچولوهایی❤
ssenjed مدیر استارتر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 285 مبارکت باشه❤️ ان شالله قدمش خیر و پر برکت باشه❤️ چند روز از موعدت گذشته گلی ؟ یا باید پریروز میشدم یا امروز که تا الان نشدم یه کوچولو تو راه دارم😍 تازه مهمونم شده😙 روز تولدم خدا بهم هدیه داد😊 ... خدایا خودت برام حفظش کن که تو حافظ همه کوچولوهایی❤
دوست_مثبت عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 7473 همدیگرو دوست داشتن چیکارمیتونستم بکنم وقتی هم بهش گفتم گفت خودت چطور۱۴ سالگی ازدواج کردی دهنم بسته ش ... ماشاالله عزیزم من هنوز منتظرم بچه دار بشم آخه هم سن هم هستیم
ssenjed مدیر استارتر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 285 مبارکه...دارو چی مصرف کردی ممنون هیچی مصرف نکردم تازه ماه دوم اقداممخودم که باور ندارم باردار باشم چون هم بی بی چکم مدیکوره هم هالش به شدت کمرنگه مگه نباید هاله روز به روز پررنگتر بشه؟ یه کوچولو تو راه دارم😍 تازه مهمونم شده😙 روز تولدم خدا بهم هدیه داد😊 ... خدایا خودت برام حفظش کن که تو حافظ همه کوچولوهایی❤
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 مثله منو مامانم میشه تقریبا مامانم ۳۸ سالشه خودم ۲۰ سالمه ان شالله سایتون همیشه بالای سر ... مرسی گلم همچنین شما😘 عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
hosna_goli عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 1920 یا باید پریروز میشدم یا امروز که تا الان نشدم آهان من این ماه اقدام کرده بودم روز ۳ پری زدم منفی بود الانم ۶ روز گذشته از پریم میترسم بزنم منفی باشه ..موندم تا کی صبر کنم اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ ❤️🍃
ssenjed مدیر استارتر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 285 عکس بی بی گذاشتی لایکم کن بیایم ببینم چشم لایکتون کردم😊 یه کوچولو تو راه دارم😍 تازه مهمونم شده😙 روز تولدم خدا بهم هدیه داد😊 ... خدایا خودت برام حفظش کن که تو حافظ همه کوچولوهایی❤
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 حالا خوبه راضی شدید انشاالله خوشبخت بشن...همسر من میگه فکراینکه دخترمو زود شوهربدم از سرت بکن بیرون ... شوهرمنم همین ومیگفت ولی وقتی اونی که قسمتته بیاد هیچ کس نمیتونه کاری بکنه عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂