2777
2789
خجالت بکش بی عقل.واقعا هم بی عقلی سنتو توی پروفایلت زدی زیر یکسال.نشون میده چقدر روی تربیت نداشتت کا ...

همش وصله خودتو پدرمادرتو خانوادته بی صاحاب بی سروپای بی عقل حق نداری هی توهین کنی بعدم گوه بخوری بهم توهین کردن ..همش لایق خانوادت بوده و هست 

خانمهای گل لطفا زحمت گزارش زدن برای این بی ادبو بکشید.ممنونم

دوستان عزیزخواهش میکنم برای حاجت خیلی مهمی که دارم و عاقبت بخیری و ووو یک صلوات مهمانم کنید دوستان گل.😍😙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدا چ جوری یه آدم میتونه اینقد بی شعور باشه🤦‍♀️💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
عزیزم جوابشو نده تا قطع کاربری بشه

به خانوادم داره فحش میده. اگه شوهرم بفهمه یکی اینجور بد و بیراه گفته باشه زندش نمیزاره.

دوستان عزیزخواهش میکنم برای حاجت خیلی مهمی که دارم و عاقبت بخیری و ووو یک صلوات مهمانم کنید دوستان گل.😍😙

چرا اینقد درمورد سیدبتول حسینی تاپیک زده؟ 💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
چرا اینقد درمورد سیدبتول حسینی تاپیک زده؟ 💎

پولشو خورده.حالا هم تو یه تاپیک دیگه داره فحاشی میکنه😑

چرا انقدر کش میدی تو😐بیخیال دیگه

کش ندادم.کلی گزارش زدم هنوز هستش.ناراحت شدم به خاطر بی ادبیش

این اقا فقط نتونست منظورشو خوب به بقیه بفهمونه بقیم چون مسخره کردن بهش بر خورد ...خوب یکی گفته بود خاک تو سرت یکی گفته بود گزارش بزنین اون چهره یه چهره معمولی بود ترسی نداشت 

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!
عزیزم هرکس با هر شخصیت متفاوت تو این سایت وجود داره قرار بشه با هر حرف نا ب جا کنده بشی از جا ک هیچی ...

شوکه شدم اینجور بد و بیراه گفت😥 باشه عزیزم سعی میکنم جوابشو ندم.تاپیکو قفل میکنم که بیشتر از این گنده گویی نکنه.

این اقا فقط نتونست منظورشو خوب به بقیه بفهمونه بقیم چون مسخره کردن بهش بر خورد ...خوب یکی گفته بود خ ...

نه عزیزم تاپیک اخریش بودیم که فحش داد

خانمهای گل لطفا راهنمایی کنید چطوری قفل یا حذف کنم؟

نه عزیزم تاپیک اخریش بودیم که فحش داد

اره خوندم ولش کن اینجا همه جور ادمی پیدا میشه تو اعصاب خودتو بخاطر ی چیز بیخود خراب نکن 

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!