2821
2789
عنوان

راهنمایی

91 بازدید | 7 پست

میخوام به دخترداییم بفهمونم که به خاطرخبرچینی که کرده ازش ناراحتم ومیخوام بفهمع که میدونم..

امامامانم مخالفه ومیکه به روش نیارامامن به خاطراون رسوای عالم شدم توروخداراهنماییم کنین

همون کاری که گفتم بکن فقط آتو بگیر ازش تهدید کن کارسازه

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ممنون

خب کار ات سخت تر شد 

یه پسر میفرستی جلو باهاش یجا تو بیرون حرف بزنه 

بعدم ازش عکس میگیری و میری تهدیدش میکنی با فلان پسر دیدیش و عکسش و داری 

میتونی اینکارو کنی؟؟؟

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   
خب کار ات سخت تر شد  یه پسر میفرستی جلو باهاش یجا تو بیرون حرف بزنه  بعدم ازش عکس میگیری ...

نه بابابدبخت سکته رومیزنه همونجا

یه دخترنازنازوومامانیه که میگی نکن گریش میگیره

عزیزم در چه حد رازات ابروریزی بودن؟

اگه زیاد مهم نیستن ک همون بهتر ولش کنی و عبرتی بشه واست که دیگ رازتو به هیشکیی نگی

اگه هم مهم بودن میتونی یجور مبهم و دوپهلو باهاش صحبت کنی که مثلا یه چیزی راجبش میدونی و تاحالا بهش نگفتی و اگه باز دهن لقی کنه به خونوادش میگی 

نه بابابدبخت سکته رومیزنه همونجا یه دخترنازنازوومامانیه که میگی نکن گریش میگیره

آدمی که میاد رازدار باشه و راز نگه نمیداره حقشه😒

همین کارو کن تضمینی حقشه🤔👌

بخدا من آدم بدی نیستم فقط قشنگ نقشه میکشم😂