2777
2789
عنوان

خیلی داغونم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 92 پست

ولی حقوق شوهرت خوبه وام های دیگه هم  بگیرید بعدش قسط بدین 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی عجیبه برا من.اینکه فرهنگ مصرف ما ایرانیها چرا اینجوره.خارجیها تو یه متر جا زندگی میکنن.تازه نه ...

خیر خارجی ها تو یه متر جا زندگی نمیکنن البته منظورم اروپا و امریکا و استرالیاست. به اسیایی ها کاری ندارم. ولی خوب بله. اونا رسم و رسوم جهیزیه و بعضی تجملات اول زندگی رو ندارند. یعنی اکه داشته باشند میخرند، نداشته باسند صبر میکنن چند سال بعد میخرند. کلا اونا سیستم خانوادگی و فرهنگیشون با ما متفاوته. خرید عقد و .. هم ندارند

نمیشه که هم مستقل باشی هم عالی بخوای بکوبی تو ذهن عمه های شوهر نه جانم هرچیزی یه بهای داره چشم وهمچش ...

چی بگم خواهر این روزا دیگه ادمای درس خونده و سطح بالا ارج وقربی ندارن فقط پول پول

عزیزم تغییر قیمت ۱۹ به ۴۵ مال این چند ماه و اینا نیست😅کی نشستی حساب کردی. قیمت ارز از پارسال   ...

نه الجی و سامسونگ یهو بدجور رفتن بالا.دو هفته قبل عید تلویزیون سونی انتخاب کردین ۱۱ تومن.هفته بعدش شد ۱۴.الان ۲۵ تومنه خواهر.

خدایا مددی...
نه الجی و سامسونگ یهو بدجور رفتن بالا.دو هفته قبل عید تلویزیون سونی انتخاب کردین ۱۱ تومن.هفته بعدش ش ...

اخه منطقی نیست. اونا همه با دلار وارد میشند قیمت دلار هم اونقدر بالا نرفته. اصلا یکی میتونه بره از افغانستان و ترکیه وارد کنه خودش😅 

دیگه شمام مبالغه کردی. یه یخچال الجی ساید چیز خیلی لوکسی نیست.

😑😑😑 مدل یخچالشو دیدین؟ یه ساید سادست؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
یخچال دوهزار و پانصد، سه هزار دلاری یخچال خوبیه اما لوکس نیست 

نگفتم خیلییی لوکسه ولی امکاناتش واقعا بروز و جالبه

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘