2777
2789
عنوان

خیلی داغونم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 92 پست
مشکل و بدبختی من اینه واسه بابای من 100 میلیون به قول خودت پول خوردشه  منتها شوهرم گفته نمیخوا ...

جهاز دیگ پدرمیگیره بهمسرت مربوط نیست 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خاک برسرم یه دنیا ممنونم که گفتی

بانه من سرویس قابلمه گرفتم‌ جنس سرامیک مارک دسینی همون بار اول کفش رفت

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
بیا اسلامشهر 

شغل شوهرم تو تهرانه ...‌ همینجوریش ساعت۵ میره سرکار بیام اسلامشهر دور میشه باید ۳ یا ۴ بره طفلک ... از پا در میاد تا ۵ بعد از ظهر هم ک سرکاره الان اون موقع لابد تا ۶ و ۷ میکشه بیاد ... عین ربات...

با نظرم مخالفی باش ، ولی بی احترامی نکن   در ضمن وقتی مخالفی و ب خونم تشنه ایی و پر از عقده ایی ریپ نزن .... اوکی؟؟  
شوهرم میگه نمیخوام 1قرون بابات خرج کنه  من باید نشون بدم از پسش برمیام

قرار نیست همسرت از پس جهیزیه بربیاد که وظیفه پدر شماست حداقل نصفشو تامین کنه ...همسر شما بعد از ازدواج وظیفه داره رفاه شمارو تامین کنه همین ....با ۱۰۰ تومن وسایل برقیتو بخری فرش و سرویس چوب و لوستر و ...حداقل ۱۰۰ تومن دیگه میخواد...البته اینطور که شما میگی میخوای دهن بعضیارو ببندی وگرنه با ۱۰۰ تومنم میتونی یه جهاز معمولی بخری..

بدبختی من میدونی چیه؟  عمه های شهرم خیلی عقده ای هستن واسه دختراشون و پسراشون بهترین ولوکس تر ...

نمیشه که هم مستقل باشی هم عالی بخوای بکوبی تو ذهن عمه های شوهر نه جانم هرچیزی یه بهای داره چشم وهمچشمی مال وقتیک ساپورت بشی نه شما بعدم زندگیت برمبنای حرف مردم نساز

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
شغل شوهرم تو تهرانه ...‌ همینجوریش ساعت۵ میره سرکار بیام اسلامشهر دور میشه باید ۳ یا ۴ بره طفلک ... ...

نعمت اباد عبد اباد 

خدایا هرچیزی ک به صلاح هردوجهانم است راخودت رقم بزن الهی آمین...