2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط ماینوکسیدیل

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی

ابتدا نوع پوست سر و محل بیشتر خالی شدن و ریزش خود ر بفرمائید تا محصول تخصصی به شما توصیه گردد.

همچنین توجه داشته باشید رغن های گیاهی به علت خاصیت های الاستیکی در کوتاه مدت ممکن است ریزش شما را کم کند اما در بلند مدت بعث آسیب فولیکول میشوند همچنین به علت درشت بودن مولکول های آنها جذب پوستی کمی و قابل چشم پوشی دارند.

آب پیاز محصول مناسبی هست اما به علت ایجاد التهابات پوست سر بعد از مدتی ممکن است خود نیز عامل ریزش شود.

لذا از محصولات با بازدهی بالا استفاده کنید و از محصولاتی که مجوز FDA و دیگر سازمانهارا نداشته و صرفا با ام محصولات گیاهی به فروش میرسد خودداری نمائید.

تنها گناه ما طمع بخشش تو بود...
عزیزم اب پیاز رو شنیدم چه جوریه در ماه چند بار بزنم وتا چند ساعت بمونه

هربار حموم میری بعد که شامپو کردی، اونو میزنی یه ماساژ کوچیک میدی ،نیم ساعت یا ۲۰ دقیقه میزاری، بعد یه اب میگیری فقط اخر کار. هروقت نریخت دیگه نمیخواد بزنی

ماینوکسیدیل نیز در صورت استفاده باید تا آخر عمر استفاده شود و آن نیز تعریفات و نیازهای خود را برای تجویز دارد.

قرص آهن و زینک نیز در صورتی که مقدار آنها در بدن شما خوب یا بالا باشد باعث افزایش غلظت خون و ریزش مو میگردد.

تنها گناه ما طمع بخشش تو بود...
هربار حموم میری بعد که شامپو کردی، اونو میزنی یه ماساژ کوچیک میدی ،نیم ساعت یا ۲۰ دقیقه میزاری، بعد ...

ممنونم عزیزم

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞

من ریزشم شکر خدا خیلی بهتر شده ...دوتا کارکردم اول قرص سیستئین b6 روزی یه دونه میخورم دوم هفته ایی یکبار این ترکیب بیست دقیقه قبل حموم میزنم سرم یه دونه زده تخم مرغ و یک قاشق غذا خوری روغن زیتون و حدود یکی دوقاشق چای سبز دم کرده .همه روقاطی میکنم میزنم سرم ...خیلی ریزشم خوب شده خداروشکر