2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیر پتو هستم😄

خواهششش میکنم برام دعااا کنیدد ب دعاهاتون نیاز دارم  ان شالله همیشع سلامت باشید ❤                                                                                                   اقایم ابوالفضل هیچ وقت تنهام نگزاشتی این بارم کمکم کن  میدونم ک  دلم نمی شکنی اقا 
البته منم همینطور اینم بی تاثیر نیس😂😂😂

باد خیلی میاد و سرد هس فک کنم  تو ایران زمستون رو تو بهار ندیده بودیم ک میخاد اینم مد بشه😂

خواهششش میکنم برام دعااا کنیدد ب دعاهاتون نیاز دارم  ان شالله همیشع سلامت باشید ❤                                                                                                   اقایم ابوالفضل هیچ وقت تنهام نگزاشتی این بارم کمکم کن  میدونم ک  دلم نمی شکنی اقا 
باد خیلی میاد و سرد هس فک کنم  تو ایران زمستون رو تو بهار ندیده بودیم ک میخاد اینم مد بشه ...

عزیزم این روزا چی عادیه که این باشه

خدا میبینه ما با کرونا و زلزله چیزیمون نشد میخواد انقد سرد و گرم کنه تا ترک بخوریم😂😂😂😂

عزیزم این روزا چی عادیه که این باشه خدا میبینه ما با کرونا و زلزله چیزیمون نشد میخواد انقد سرد و گر ...

خخخخ😂😂😂 ای راست گفتی مونده قربونش برم ک مونده  ما چی بودیم افریده😁

اره دیگه خدا این روزا خودش به خودش میگه فتبارک الله احسن الخالقین😁😁😁😁

😂😂😂😂دیگه غیبت نکن من دختر خوبی هستم😂