2821
2789

من دخمل بزرگم۵ماهگی کم کم

دختردومم از۳ماهگی زبروزرنگ

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ویارتون سر هردو یکی بود

من کلاویارندارم.ولی توبزرگه اصلاازبوهاحالم خراب نمیشدولی تواین حالم ازبوهای غذابهم میخورد.دلمم اناناس میخاس فقط بااب پرتقال.توبزرگه اینطورنبودم😘میگم ک بچه بابچه فرق میکنه چ پسرباشه چ دختر

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
اره فک کنم چون خواهرشوهرمم پسر بود بچش میگفت خیلی زود تکوناشو فهمیدم

من الان هفت هفتمه احساس میکنم تکون میخوره ولی بقیه باور نمیکنن

میشه برای سه تا از حاجتهام  صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚

من الان هفت هفتمه احساس میکنم تکون میخوره ولی بقیه باور نمیکنن

منم اینجور بودم بخدا تکون میخورد همه میگفتن توهم زوی باده شکمته گفتم یعنی من نفخو تشخیص نمیدم😁

از دکتر پرسیدم گفت بچه از ۴هفتگی تکون میخوره ولی بعضیا متوجه میشن بعضی ها نمیشن پسر زودتر تکون میخوره

2790
2823
2791
2779
2792