aaaaa166 مدیر استارتر عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 7471 عنوان حرکات جنین 108 بازدید | 8 پست ب نظرتون دختر زودتر تکون میخوره یا پسر؟؟ میشه برای سه تا از حاجتهام صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚 1399/02/23 | 00:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۷۵۹۵ عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 4312 من دخمل بزرگم۵ماهگی کم کمدختردومم از۳ماهگی زبروزرنگ گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
aaaaa166 مدیر استارتر عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 7471 من دخمل بزرگم۵ماهگی کم کم دختردومم از۳ماهگی زبروزرنگ ویارتون سر هردو یکی بود میشه برای سه تا از حاجتهام صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚
۷۵۹۵ عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 4312 ویارتون سر هردو یکی بود من کلاویارندارم.ولی توبزرگه اصلاازبوهاحالم خراب نمیشدولی تواین حالم ازبوهای غذابهم میخورد.دلمم اناناس میخاس فقط بااب پرتقال.توبزرگه اینطورنبودم😘میگم ک بچه بابچه فرق میکنه چ پسرباشه چ دختر گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
aaaaa166 مدیر استارتر عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 7471 من پسرم از ده ماهگی تکون خورد یعنی پسر زودتر تکون میخوره؟؟ میشه برای سه تا از حاجتهام صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚
دخترپائیزی عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 5222 یعنی پسر زودتر تکون میخوره؟؟ اره فک کنم چون خواهرشوهرمم پسر بود بچش میگفت خیلی زود تکوناشو فهمیدم
aaaaa166 مدیر استارتر عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 7471 اره فک کنم چون خواهرشوهرمم پسر بود بچش میگفت خیلی زود تکوناشو فهمیدم من الان هفت هفتمه احساس میکنم تکون میخوره ولی بقیه باور نمیکنن میشه برای سه تا از حاجتهام صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚
دخترپائیزی عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 5222 من الان هفت هفتمه احساس میکنم تکون میخوره ولی بقیه باور نمیکنن منم اینجور بودم بخدا تکون میخورد همه میگفتن توهم زوی باده شکمته گفتم یعنی من نفخو تشخیص نمیدم😁از دکتر پرسیدم گفت بچه از ۴هفتگی تکون میخوره ولی بعضیا متوجه میشن بعضی ها نمیشن پسر زودتر تکون میخوره