2821
2789
عنوان

واکسن ۱۸ ماهگی

300 بازدید | 34 پست

سلام دوستان من پسرم فردا واکسن ۱۸ ماهگیشه خیلی شنیدم که واکسن سختیه نیخواستم بدونم چه کاراییی بکنم بهتر ممنون میشم راهنمایییم کنید خیلی استرس دارم 😔

لایکم کن یخونم

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دکتر به من گفت بعد از واکسن ببرش حسابی راه بره. مثلا ۲ ساعت. 

من اینکارو کردم و با اینکه دخترم شدیدا بدواکسنه ولی نه یه ذره تب کرد نه درد داشت چون اون راه رفتنه باعث شد اون پخش شه و قلمبه نشه تو پاش

برای سلامتی دخترم و نی نی توی دلم یه صلوات بفرستین. ان شاالله خودتون هم حاجت روا بشین ⚘🌷⚘🌷⚘🌷
دکتر به من گفت بعد از واکسن ببرش حسابی راه بره. مثلا ۲ ساعت.  من اینکارو کردم و با اینکه دخترم ...

اینو من به چند نفر دیگه گفتم انجام دادن و واقعا بچه هاشون اذیت نشدن.

جالبه اون پرستاری که واکسن میزد گفت نبرش راه بره ولی من چون از ۲ تا فوق تخصص کودک قبلش پرسیده بودم و خیالم راحت بود انجامش دادم

برای سلامتی دخترم و نی نی توی دلم یه صلوات بفرستین. ان شاالله خودتون هم حاجت روا بشین ⚘🌷⚘🌷⚘🌷

سلام عزیزم لطفا بعد واکسن راه ببرش حدودا یه نیم ساعتی دو ساعت قبل واکسن هم بهش استا بده. تا دو ساعت اول هر ربع ساعت بیست دقیقه کمپرس سرد هربار به مدت ده ثانیه بزار رو پاش بعد از دوساعت کمپرس گرم که هرچی بیشتر کمپرس گرم بذاری دردش کمتر و تسکین بیشتر میشه.  دیگه استرس هم از خودت دور کن یک روز سختی داره. 

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم 
سلام عزیزم لطفا بعد واکسن راه ببرش حدودا یه نیم ساعتی دو ساعت قبل واکسن هم بهش استا بده. تا دو ساعت ...

وای خیلی استرس دارم پسرم خوب راه نمیره هنوز تسلط نداره و چون من مادرم فوت کرده کمکی ندارم خیلی نگرانم