2777
2789
عنوان

بچه ها زود بیان بی بی چک؟؟راهنمایی لطفا😮😮😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 24 پست
شاید باورت نشه ولی دارم اشششک می ریزم مبارکت باشه عزیزم منم یه ساله منتظرم و نمیشه 

قربون دل همه منتظرا برم خیلی سخته از ته ته دل دعا میکنم برات

انشالله همه نبات های مامان ها سالم برن تو بغلشون نی‌نی منم همین طور 😍😍❤️😍🙏                                                                                                     عشق یعنی یه همسر مهربون با یه نی‌نی تو راهی😙😙❤️

مبارکت باشه عزیزم،تورو خدا تو این ماه عزیز واسه منم دعا کن من هم کیست دارم هم تنبلی،میترسم کارم به عکس رنگی بکشه ایقد میترسم استرس دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول کیست داشتم بعد با داروی یه عطار پیر البته به دست خدا حل شد بعدش تنبلی

تنبلی و چجوری حل کردی؟

دکتر به من گفته دور تخمدان هات کیست های ریزی هست ک باعث شده تخمدان هات تنبل بشن

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
مبارکت باشه عزیزم،تورو خدا تو این ماه عزیز واسه منم دعا کن من هم کیست دارم هم تنبلی،میترسم کارم به ع ...

دلتو بسپار به خدا انشالله کارت به عکس رنگی نمی‌کشه مطمئنم ❤️❤️

انشالله همه نبات های مامان ها سالم برن تو بغلشون نی‌نی منم همین طور 😍😍❤️😍🙏                                                                                                     عشق یعنی یه همسر مهربون با یه نی‌نی تو راهی😙😙❤️
تنبلی و چجوری حل کردی؟ دکتر به من گفته دور تخمدان هات کیست های ریزی هست ک باعث شده تخمدان هات تنبل ...

والله پیش یه دکتر خیلی مهربون ماه اول لتروزل داد ماه های بعدی تا 7 تا سینال اف زدم و این ماه اخر هم روز 12 فولی 16 و 11 داشتم همون روز سینال اف داد و فرداش دوتا hcg

واقعا؟ خیلی ممنونم که برام دعا میکنی😙❤

یعنی میشه منم باردار بشم و یه بچه سالم خدا بهم بده😭

میشه برام دعا کنید که زوده زود خدا یه بچه سالم بهمون بده
واقعا؟ خیلی ممنونم که برام دعا میکنی😙❤ یعنی میشه منم باردار بشم و یه بچه سالم خدا بهم بده😭

دعا کنین سالم بغل بگیرم ❤️❤️❤️😭😭

بچه ها رفتم از خون اورژانسی ++++++شد😍😍😍😍

بچه ها رفتم از خون اورژانسی ++++++شد😍😍😍😍

مبارکههههههه

دعا کن منم زوده زود یه نی نی سالم خدا بهم بده خسته شدم از انتظار و غمگین  

میشه برام دعا کنید که زوده زود خدا یه بچه سالم بهمون بده