2777
2789

بچه ها اینا مثبت هس؟ دوروز تاخیر داشتم بزرگه ماله  الانه کوچیکه ماله صبح هس هر دو ناشتا بود چون روزه بودم

انشالله همه نبات های مامان ها سالم برن تو بغلشون نی‌نی منم همین طور 😍😍❤️😍🙏                                                                                                     عشق یعنی یه همسر مهربون با یه نی‌نی تو راهی😙😙❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله مثبته مبارکه

توروخدا بعد یه سال انتظار 😭😭ممکنه کاذب باشه؟ 

انشالله همه نبات های مامان ها سالم برن تو بغلشون نی‌نی منم همین طور 😍😍❤️😍🙏                                                                                                     عشق یعنی یه همسر مهربون با یه نی‌نی تو راهی😙😙❤️
دوتاش هاله داره مبارکه دیگه روزه نگیر 

قوربون خدا برم انقدر ذوق کردم باور نمیشه خدا قصمت همه منتظر ها کنه به حق این ماه عزیز

نه عزیزم مثبته     خداروشکر    

بخدا مونده بودم چه طور برم عکس رنگی تنها و بی کس😭😭

مشکلت چی بود عزیزم

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

مثبته دیگه روزه نگیر گلم .فولیک اسید هم حتما بخور میخوروی قبل بارداری؟؟

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
قوربون خدا برم انقدر ذوق کردم باور نمیشه خدا قصمت همه منتظر ها کنه به حق این ماه عزیز

شاید باورت نشه ولی دارم اشششک می ریزم مبارکت باشه عزیزم

منم یه ساله منتظرم و نمیشه 

میشه برام دعا کنید که زوده زود خدا یه بچه سالم بهمون بده
مشکلت چی بود عزیزم

اول کیست داشتم بعد با داروی یه عطار پیر البته به دست خدا حل شد بعدش تنبلی