2777
2789
عنوان

ازدواج

169 بازدید | 12 پست

دوستای گلم من یه مدته با یه پسر آشنا شدم حدود ۶ ماه الان که میخوان بیان خواستگاری دودل شدم با اطلاعاتی که من ازش کسب کرده م ایشون خیلی ترسویه مدام استرس داره مدام ناراحته که مبادا چیز بدی بشه مثلا واسه همین کرونا زندگی رو واسه خودش کرده جهنم یا مثلا از رانندگی میترسه با اینکه پول داره نمیخواد ماشین بگیره با کوچکترین حرف ناراحت میشه قاطی میکنه عوضشم اخلاقای خوب داره مثلا خیلی مهربونه یا اهل خیانت و اینا نیست سر به زیره کارو شغلم داره ب نظرتون چیکار کنم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید کسی بوده مشکا منو داشته بعد زندگیش چطور شده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پسرخالم اینجوری بود خواستگارمم بود یه مدت باهم درارتباط بودیم بعد  بخاطر سست عنصریش ردش کردم 

جسارت خیلی مهمه واس مرد 

تو این۶ماه خودت هرحسی داشتی همون مهمه

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام...

ممکنه توی گذشته یه اتفاق بدی براش افتاده که اینطوری ترس و استرس داره

من خودم قبلا اصلا آدم استرسی نبودم ولی از وقتی یه سری اتفاقات افتاد خیلی سر هر چیزی استرس دارم

شاید ایشون هم همین مشکل داشته باشه که بری مشاور یا روانشناس حل میشه

دوستان گلم مرسی بابت راهنمایی هاتون  تازه ایشون وقتی یه حرفی میشه منو خطا کار میدونه میگه تو جواب محبتهای منو نمیدی مثل پروانه دورت میچرخم تو عین خیالت نیست احساس میکنم محبتاش صوریه فقط حس بدی ب محبتاش دارم

بنظرصبرکن آجی بعضی اخلاقش خوبه ولی اون ضعفاحتمامشکل میشه.. همش جنگ عصاب خواهی داشت بشمام سرایت بکنه.. شمارم درگیر این وصفیاتش میکنه خودش ترسوباشه شمام نمیزاره قدم ب قدم برداری.. مرد باید جسارت داشته باهش تکیه باشه. یعنی چ ترسوعه زندگی روکوفت کنه ببخشین البته زندگی خودتونه.. حتما خودت آجی عاقل وبالغ هستین واسه این مسئله. ولیییییی خیلی خوب فکراتونوبکنین نظرخواستین... گفتیم.. ی مدت.. بیشتراشناشین بعدتصمیم بگیرین.. ببینین. چجوریه باضعف هاش میتونین باهاش کناربیاین. یانه.