2777
2789
عنوان

یه نوجون که

105 بازدید | 11 پست

هیچکس درکش نمکنه پول دارن ولی محبت نه عشق نه فقطبا تیکه پروندن مامانش روزاش میگذره 

مامانا اگر ی روز بچتون نوجوون شد در اتاقشو بست الزاما درس نمیخونه شاید داره اشک میریزه پس درکش کنید خودمم نمیدونم چی میگم چون فقط حس خلا تنهایی و کمبود اعتماد بنفس دارع خوردم میکنه

آقای  قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میفهممت

این روزام میگذره

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

منم یکی از دوستام این مشکل و داره .خیلی اذیت میشه .خودش میگه کمبود محبت دارم.تازه بیست سالش هم هست 

به نظرم هر وقت خانوما دست از تاپیک زدن درباره مادر شوهر و خواهر شوهر و جاری و کل ایل و تبار شوهر دست بر دارن اون موقع میشه به پیشرفت جایگاه زن در جامعه امیدوار بود 😑😑 چیه هر چی تاپیکه ایل شوهری ملت می ریزن توش تاپیکای مفید و جذاب کسی نمیره.از این تاپیکا دیدین صدام کنید 😍😘راستی اینا رو دیدین بینی قد نخود دارن بعد تاپیک می زنن به نظرتون بینیمونو عمل کنیم 😕😕نکشیمون جذاب😑 باش بابا تو خوبی ما دماغمون قد خرطوم فیله 😂
منم یکی از دوستام این مشکل و داره .خیلی اذیت میشه .خودش میگه کمبود محبت دارم.تازه بیست سالش هم هست&n ...

ولی من از طرف مامانم دارم و داداشم چون منو مسخره میکنن

آقای  قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا
ولی من از طرف مامانم دارم و داداشم چون منو مسخره میکنن

اونم مامان و داداشش خیلی اذیتش می کنن.

به نظرم هر وقت خانوما دست از تاپیک زدن درباره مادر شوهر و خواهر شوهر و جاری و کل ایل و تبار شوهر دست بر دارن اون موقع میشه به پیشرفت جایگاه زن در جامعه امیدوار بود 😑😑 چیه هر چی تاپیکه ایل شوهری ملت می ریزن توش تاپیکای مفید و جذاب کسی نمیره.از این تاپیکا دیدین صدام کنید 😍😘راستی اینا رو دیدین بینی قد نخود دارن بعد تاپیک می زنن به نظرتون بینیمونو عمل کنیم 😕😕نکشیمون جذاب😑 باش بابا تو خوبی ما دماغمون قد خرطوم فیله 😂

منم نوجوونی همینطور بودم😔😔😔😔 

خدارو شکر ازدواج کردم شوهرم تموم کمبود محبت هامو جبران کرد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲