2777
2789
عنوان

چرا😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 42 پست
فازت چیه؟ الکی تو تاپیک بنده خدا دعوا راه میندازی. پوف معنی تاسف میده. فحش که نداده

دعن به دعنم نمیخواد بشه😂😂😂😂🎈

بیخیال بابا فک کرده کی۷

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!

خیانتی که یک باراتفاق بیفته مقصرماخانوماییم مه یک جاکم گذاشتیم واسشون امممممممممممممما اگربیشترازاین اتفاق بیفته مقصرخودشونن نمیشه کاریش کرد مگر مشاوره رفتن یا بهترازهمه صحبت باخودشونه وخطونشون کشیدن که دیگه باراخرش باشه اوکی::::

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دعوا نکنید  حوصله ندارم  خواهش میکنم

دعوا نداریم من ابراز تاسف کردم اون خانوم گاز گرفتتش😂😝🎈

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!
شوخیدم بات 😂💋

فدات💖😝🎈

مشکلمون اینه تعهد نداریم وارد یه زندگی میشیم بعد یاد رابطه قبلیم زن داریم شوهر داریم اونم ازدواج کرده ولی میریم آفت زندگی طرف اونم میشیم

کاش خانمای شوهرداری که میرن با دوس پسرشون س ک س میکنن میدونستن طبق قانون خدا تا ابد به اون اقا حرامن درسته کسی خبر نداره اما حرامن و عقدشون باطله و تکلیف بچه هاشونم معلومه حکمشون چیه

در بن بست هم راه آسمان باز است پرواز بیاموز....

عزیزم همه چی به فکر خود آدم برمیگرده.اگه نگران از دست دادن چیزی یا کسی باشی شک نکن از دستش میدی،و اگه فکرت این باشه که هر چیزی که متعلق به تو هس هیچوقت از دستت نمیره پس مطمعن باش از دستت نمیره.سعی کن به خوبیای همسرت فکر کنی و کار به خیانت یا بدیای بقیه مردا نداشته نباش.طبق قانون جذب به هر چیزی فکر کنی کارت دعوت برای اون فرستادی که وارد زندگیت بشه🌹

...
کاری ندارم کی مقصره چرا مردا به زناشون محبت نمیکنن یکش نامزد خودم

عزیزم شما تعریفت از محبت چیه؟

اول خوب فکر کن معیارات مشخص کن بعد نامزدت باهاش بسنج ببین اگر کم محبت میکنه باهاش صحبت کن 

در بن بست هم راه آسمان باز است پرواز بیاموز....
نمیدونم چشون شده بخدا هار شدن

نی نی سایت ذهنو خراب میکنه وگرنه مگه همه خیانت میکنن اینجا چون هی تکرار میشه ادم فکر میکنه اینطوره ، بعدم اول اینکه ادم باید موقع انتخاب دقت کنه دوم اینکه اوضاع مملکت خرابه همه دنبال یه لقمه نون میدون دیگه اعصاب ناز کشیدن و اینارو ندارن شوهر خودم جونش دخترمونه اما اونقدر خسته و کلافه س مثل قبل نیست باهاش ما هم باید درک کنیم دیگه 

تا بدانجا رسید دانش من، که بدانم همی نادانم
زنا میگن زیادی محبت کنیم پررو میشن مردام میگن زیادی محبت کنیم پررو میشن نتیجش میشه این.کلا حرف زدن ب ...

آفرین دقیقا این افکار باعث نابودی خانواده شده

تا بدانجا رسید دانش من، که بدانم همی نادانم