2777
2789
عنوان

چرا😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 42 پست

چون همجنسامون دندون تیز میکنن واسه شوهر همدیگه 

پس بهتره از دست زنا بنالید چون آقایون با یه مرد دیگه که خیانت نمی کنن با یکی مثل خودمونه

در بن بست هم راه آسمان باز است پرواز بیاموز....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برا متاسفم .حیف در شانم نیس باهات دعن ب دعن شم.شخصیتتو از همون پیام اولت فهمیدم

دعن به دعن نشو😂😂😂😝😝😝🎈باشه 😂😂😂

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!
😒

چیه خب من نوشتم پوف یعنی ناراحتم این خانوم بدبرداشت کرد😒😒😠🎈

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!
چیه خب من نوشتم پوف یعنی ناراحتم این خانوم بدبرداشت کرد😒😒😠🎈

مگه چیزی گفتم 😒

🎤🎧🎙️®دیجی تونم ©🎸🎻👑آنی =آنیسا👑 اهنگ های تری دی بند (3Dبند)"رو گوش کنین و لذت ببرید   💞 موزیک دنیای منه💞

آره بخداانقدرتاپیک خیانت دیدم دیونه شدم نصفه شب به شوهرم میگم نبینم دوروبردخترعموت بری میگه حالت بده من دخترعمودارم اصن؟

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣

مگه چیزی گفتم 😒

😒🎈

زنا میگن زیادی محبت کنیم پررو میشن مردام میگن زیادی محبت کنیم پررو میشن نتیجش میشه این.کلا حرف زدن بلد نیستیم فقط تو کار دعواییم یا تلافی کردن نمیتونیم بشینیم از مشکلاتمون بگیم دوستانه حلش کنیم چون یاد نگرفتیم.یا افراط داریم یا تفریط که نتیجش میشه از هم پاشیدن زندگیو خیانت

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
برا متاسفم .حیف در شانم نیس باهات دعن ب دعن شم.شخصیتتو از همون پیام اولت فهمیدم

فازت چیه؟ الکی تو تاپیک بنده خدا دعوا راه میندازی. پوف معنی تاسف میده. فحش که نداده

اگه بی اعصابی و دنبال دعوایی ریپلای نکن چون من بی اعصابترم و تا تعلیق پیش میرم   
نمیدونم چشون شده بخدا هار شدن

قدیما از این چیزا نبود امکانات نداشتن اما دلشون شاد بود الان امکانات دارن اما دل چرکین 

الان این گوشی چشم و گوش همه رو باز کرده بخدا منم به شوهمرم شک کردم 😥😥😥😥انقدر که تاپیک خیانت دیدم

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
😒🎈

😐😐😐🎈