2777
2789
عنوان

میخوام چاق بشم

146 بازدید | 32 پست

سلام

بچه هامن میخوام چاق بشم ولی کم غذاهستم 48کیلوهستم قدمم159هستش دیگه کلافه شدم، قرص گیاهی و افزایش اشتهاهم نمیخوام چون روی پوستم تاثیرمیزاره لطفا راهنماییم بکنین، صورتم خوبه ولی بدنم خیلی لاغره، آدم جلوی نامزدش خجالت میکشه، بازومم خییییییلی لاغره کلافم کرده

حالا واااااای وای وای وای وای  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من با همین قد،وزنم 44 هست🤐🤐🤐

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 

منم لاغر بودم ، چندباری از این پودرای چاقی یا قرص خوردم خ بد بود جوش زدم و ...

بعد خیلی اتفاقی از اینستا یه پودری خریدم که اشتها اور بود و کمک به جذب ویتامین و پروتئین میکرد ، اقا من در عرض دو هفته وزن گرفتم ، البته کم کم ، یعنی دو هفته بعد از خوردنم وزن گرفتنم شروع شد ، هشت کیلو زیاد کردم .

اصلا عوارض نداشت و جوش نزدم ، شدید هم اشتها اور بود .

جووووونم دیدی راست میگم😆😆

والامامانم میگه خوبه همه حسرت میخورن مثل توبشن ولی من جلوی نامزدم یجوری میشم بازومم ه لاغره، آدم هی احساس میکنه مردا گوشتی دوست دارن، درصورتیکه همسرمن بهم میگه اندامتو خیلی دوس دارم و... 

حالا واااااای وای وای وای وای  
چندسالته؟ 

24

البته 52 بودما یه مشکلی برام پیش اومد از استرس و نارحتی تو چن ماه کلی وزن کم کردم😐😖

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔