2789

عاشق نمیشم

متاهل و متعهد 💍تو چشمات سواله یه عالم سوال🎁😍نگاهت پر از آرزوهای خاص♥میدونم تو ذهنت چیا میگذره😍🎲میبینی تو اما کی عاشقتره💏میمونم کنارت درست مثل سایت😚از امروز تا هر روز تا اون بینهایت🌠نمیگیره هیچکس جای خاک پاتو😍نمیمیره این عشق قسم میخورم😍تا روزی که قلبم هنوز میزنه❤😍تا وقتی که جونی توی این تنه😍تو روزای خوب 😃تو روزای بد🙁همیشه باهاتم قسم میخورم💏به بارون نم نم🌧☔به دریا به کوه🌊🗻به این آفرینش🌠 به کشتی نوح⛵به ماه و ستاره 🌙🌟به هفت آسمون🌎به عشقم به عشقی تا مرز جنون🤗به لحظه ی دیدار قسم میخورم👫❣دوباره  با  تکرار  قسم  میخورم😇به عهدی که بستیم💒💍به هستم به هستیم قسم میخورم🕋🙏💝

برای رسیدن به عشقم...

کاری نمیکردم زور نمیکردم اجبار نمیکردم

اگر قرار بود برسیم و ما قسمت هم بودیم میرسیدیم

ای عشق بلرزان تن دنیایی ما را/در عشق بپیچان دل سودایی مارا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برای رسیدن به عشقم... کاری نمیکردم زور نمیکردم اجبار نمیکردم اگر قرار بود برسیم و ما قسمت هم بودیم ...

واقعا 🥺🥴🥴🥴🥴

ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده

واقعا 🥺🥴🥴🥴🥴

هر چند بهش نرسیدم

با یکی دیگه ازدواج کردم بعدم شوهرم فرد مناسب نبود ازش جدا شدم

اما الان برگردم عقب بازم به بودن باهاش اصرار نمیکنم

از این مراحلی که طی کردم تا برسم اینجایی که هستم پشیمون نیستم اصلا

ای عشق بلرزان تن دنیایی ما را/در عشق بپیچان دل سودایی مارا
میشی بدم میشی

😑❤

خب

متاهل و متعهد 💍تو چشمات سواله یه عالم سوال🎁😍نگاهت پر از آرزوهای خاص♥میدونم تو ذهنت چیا میگذره😍🎲میبینی تو اما کی عاشقتره💏میمونم کنارت درست مثل سایت😚از امروز تا هر روز تا اون بینهایت🌠نمیگیره هیچکس جای خاک پاتو😍نمیمیره این عشق قسم میخورم😍تا روزی که قلبم هنوز میزنه❤😍تا وقتی که جونی توی این تنه😍تو روزای خوب 😃تو روزای بد🙁همیشه باهاتم قسم میخورم💏به بارون نم نم🌧☔به دریا به کوه🌊🗻به این آفرینش🌠 به کشتی نوح⛵به ماه و ستاره 🌙🌟به هفت آسمون🌎به عشقم به عشقی تا مرز جنون🤗به لحظه ی دیدار قسم میخورم👫❣دوباره  با  تکرار  قسم  میخورم😇به عهدی که بستیم💒💍به هستم به هستیم قسم میخورم🕋🙏💝

آرزومه برگردم ب 10 سال پیش یک لجن رو ب زندگیم راه نمیدادم و نمیموندم پاش. هرچند بعدها فهمیدم حقیقتو..

دلم شکسته امیدوارم خدا جوابشو بده حق من این نبود شک ندارم ی روزی چوب خدارو میخوره. دوستان هیچوقت هیچوقت گول حرفای عاشقونه رو نخورین طرفو خوووب بشناسین تا جدوآبادشون رو بشناسین حتی برا دوستی. وگرنه چیزی جز افسردگی اشک و آه و پشیمونی و ضربه روحی روانی براتون چیری نمي مونه. 

اگرم بتونین تا قبل ازدواج هم عاشق نشین ک عالی. میدونم آدم خوبم داریم ولی نامردا زیادترن.. برام دعا کنین بتونم دوباره سرپا بشم بتونم پیشرفت کنم.. از ته دل بخواین تو این ماه مبارک رمضان برام بخواین خدا انشالله حاجت رواتون کنه... 

کسی هم مشاوره یا روانشناس رایگان ک بشه از گوشی هم زنگ زد داشت بده.. التماس دعا دارم از تک تکتون 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد...