2821
2789
ای بابا بزن تروخدااا همین امشب خبرم کن 

اتفاقا گفتم شوهرم بی بی چک بیار برام.چون فردا میخا برم دکتر بدم معاینم کنه.میدونی چقد زعفران دم کردم خوردم تو این دو ماه

خدا ❤ من است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترست طبيعيه منم بي بي چكم هفته پيش مثبت شد باورم نميشد ٥-٦ تا زدم همشون پررنگ بازم باور نكردم رفتم ا ...

سلام عزیزم مبارکه

علائم هم داشتین؟علائم بارداری؟

منم یه لک صورتی دیدم که زودقطع شد،تاحالا اینطورنبودم ولی هنوز چندروز تاموعدم مونده

دلم میگه شایدجایگزینی بوده

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       
خوب سن بارداريمون يكيه باردارييييي منم ١٧ فروردين چه تحملي دير بي بي زدي من يه هفته ميدونم   &n ...

وای خدا ازدهنت بشنوه انشالله :) پنج هفته رو چطو تخمین زدی روز تخمک گذاری بعد پریودیه؟

Boş ver
اتفاقا گفتم شوهرم بی بی چک بیار برام.چون فردا میخا برم دکتر بدم معاینم کنه.میدونی چقد زعفران دم کردم ...

واای کاش سرخورد نمیخوردی خب اول بی بی بزن بعد برو دکتر منم خبر کن

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!
وای خدا ازدهنت بشنوه انشالله :) پنج هفته رو چطو تخمین زدی روز تخمک گذاری بعد پریودیه؟

5هفته از اولين روز اخرين پريت حساب ميشه انلاين بزن محاسبه زمان زايمان مياد .ولي من دكتر رفتم امروز گفت ٤ هفته اي پس شمام ٤ هفته ميشي با اختلاف ١روزيم

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز