2777
2789
عنوان

عصابم خورده!🙄😤

325 بازدید | 17 پست

آخه این چه وضعشه بخدا همه دارن پیشرفت میکنن ما پس رفت امروز پریدن بالا پشت بوم ماهوارهای همرو جمع کردن خوبه ما فقط یه فیلم میدیدم و تلوزیون ایرانم رو همون وصل بود حالا اینقدر حوصلم سر رفته که نگو البته همه کارامم کردم و بیکار نشستم دارم درو دیوارو میبینم ...🙄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز مگه جمع میکنن😓😓

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶

عزیزم هر وقت میان جمع کنن کنتور برقو بزن و تلویزیون از برق بکش چون اونا با دستگاه ماهواره رو نگاه میکنن

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌
مشکلات ملت ماهواره بود که اونم به حمدالله برطرف شد. دلار و سکه هم که داره هر دیقه بالا میره. خدایا خ ...

خدا چیکار کنه خدا خودش میگه سرنوشت هر ملتی دست خودشونه

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  

مشكلشون فقط همينه

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی»