2777
2789
عنوان

مادرشوهر 😒

237 بازدید | 13 پست

بچه ها مادر شوهر من آدم عجیبیه، همش در حال بهم زدن زندگی هاس، شوهر من قبل از ازدواج با من با یه خواهر جاریم عقد بود،اختلاف داشتن جدا شدن، جاریمم به لطف مادر شوهرم چهار ماهه درخواست طلاق داده و خونه باباشه، اونروز ما از شهرستان برمیگشتیم مادرشوهرم زنگ زد از شوهرم خواست چند بسته رشته محلی از خونه مادرش برداریم بیاریم، دیروز فهمیدم همشو برای مادره جاریم و همسر سابق شوهرم میخواسته، درحالی‌که بچه هاشون جدا شدن با هم در ارتباط، ولی چرا شوهر من باید برای مادرزن سابقش از شهرستان چیزی بیاره، به شوهرم پیام دادم، گفتم ناراحتیمو، هنوز خوابه، بیدار بشه میخونه، دیگه نمیدونم چیکار کنم از دست اینا، یه مادر چطور میتونه بچشو به سمت نامزد قبلیش سوق بده، درحالی‌که زن و بچه داره

😨 نمیتونم درک کنم رفتارشو 

اینبار میخوام با خودش حرف بزنم ببینم چرا اینکارارو میکنه، واقعا خستم کردن، تا میشینیم از فامیلای همسر سابق شوهرم و خودش اخبار جدید میده، خب آدم باید یکم احترام نگه داره

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اینبار میخوام با خودش حرف بزنم ببینم چرا اینکارارو میکنه، واقعا خستم کردن، تا میشینیم از فامیلای همس ...

اره درسته با خودش صحبت کن اگ دیدی نقشه داره مدتی طرفشون نرو .شوهرت چطور ادمیه ؟ازش راضی 

اره درسته با خودش صحبت کن اگ دیدی نقشه داره مدتی طرفشون نرو .شوهرت چطور ادمیه ؟ازش راضی 

شوهرمو دوس دارم، اونم منو دوس داره، وقتی مامانش از اونا حرف میزنه معلومه کنجکاو میشه، ولی یا پامیشه میره بیرون، یا خودشو مشغول میکنه

شوهرمو دوس دارم، اونم منو دوس داره، وقتی مامانش از اونا حرف میزنه معلومه کنجکاو میشه، ولی یا پامیشه ...

همینارو ب شوهرتم بگو از حست بگو تا همراهیت کنه وقتی مادرشوهرت اسمشون میاره بگو خودشم بهش تذکر بده

بهش بگو خاک برسرت تو خودت زنی .باید بفهمی که زن حساسه نمیتونه یه زن دیگه رو تحمل کنه تو زندگیش . تو ...

آخه جالبه خودشم شوهرش رفته بود زن صیغه کرده بود میدونه چه دردیه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز