کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
ببخشی گلم میدونی ۲۰۰ گرم چ اندازه لیوان فرانسوی میشه؟؟
200گرم چی؟
ارد شکر هرکدوم فرق میکنن
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
يك ليوان آرد برابر است با 150 گرم يك ليوان شكر برابر است با 230 گرم يك ليوان كشمش برابر است با 180 گرم يك ليوان پودر قند برابر است با 160 گرم يك ليوان پودر نارگيل برابر است با 90 گرم يك ليوان روغن مايع برابر است با 220 گرم يك ليوان ماست برابر است با 200 گرم