2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو یه تیکه رابطتو کات کردی اینجا گفتی ما چه بدونیم چی بینتون هست والا منو دوستام تو شوخیامون ازین حرفا می‌زنیم هار هار میخندیم

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد..
وااااااااا  بگو بگو مث تو کع تو بدرد شستن دستشویی میخوری بای

خودش خیلی سریع بهش بر میخورد

دیگه باهاش دوست نیستم ولی کاش

بهش میگفتم که الان رو دلم نمونه

آخه من مظلوم بودم و درسم ضعیف بود

ولی اون درسش قوی بود و زبون داشت 

و احازه هر توهینی رو به خودش میداد

خودش خیلی سریع بهش بر میخورد دیگه باهاش دوست نیستم ولی کاش بهش میگفتم که الان رو دلم نمونه آخه من ...

چقدر یسریا فقر فرهنگی دارن 

ربطی ب درست ندار دختر خوب 

اون ی بیشعور بود کع حتی با درس خوندنم ازش بهره ای نبردع بود

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

بگو توکه به درد هیچی نمیخوری

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞
هر چی بشه و نشه و بگن و نگن و پیش بیادو نیادو میاین تاپیک میکنین..عجب بابا عججججب     & ...

فقط مونده بیان بگن من امروز زود بیدار شدم بدنم چرا منو بیدار کرده با خودشونم درگیر بشن😂😂😂

گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!
واقعا من نمیدونم چرا بعضیا میان تو تاپیکم و اظهار نظر میکنن من که مجبورتون نکردم

من دخترخالم اینطوریه چیز خاصیم نیستا همش از روی حسادت میخواد آدمو تحقیر کنه چند بار جوری توپیدم بهش که جرات نداره زر مفت بزنه خودشم بعدش میاد دوباره بام حرف میزنه

عزت نفس داشته باش

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد..