2777
2789
عنوان

بچه های مارگون

83 بازدید | 13 پست

به نظرتون الان بازه 

همسرم میگه بریم مارگون 

الان بریم رستوران هاش بازن؟ قبل زایمان بریم سفر... ابن چندوقتم خیلی رومون فشار بوده

راهنمایی کنید مرسی

سام مامان همیشه برام بمون‌😍 مثه بابات بزرگ شوووو

بابا سفر کجا بشین ببینم 😑

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماهم سپیدان هستیم الان،بعید میدونم باز باشه،الان چله گاه و پیست تعطیله

یک دفعه عرق‌کرده از خواب می‌پریم و می‌بینیم همه‌‌ی چیزهایی که توی این سال‌ها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف می‌کنیم و بغل دستی‌مون خمیازه می‌کشه و می‌گه ول کن این چرت و پرت‌هارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)
ماهم سپیدان هستیم الان،بعید میدونم باز باشه،الان چله گاه و پیست تعطیله

سپیدان که شرایطش خوبه 

شیراز کمی بد بود که کنترل شده

بالاخره که چی گلم 

نمیتونیم تا ابد به خاطر کرونا نفس نکشیم

☹ چرا اخه  خیلی خشن گفتی  دلم شکست☹

خداوکیلی الان وقت سفر نیست آخه بخصوص که شما باردارید  و حساس

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
سپیدان که شرایطش خوبه  شیراز کمی بد بود که کنترل شده بالاخره که چی گلم  نمیتونیم تا ابد ...

بیاید برید جاده نورآباد،همین جاده سپیدانو بیاید بعد بپیچید تو جاده نورآباد،خیلی باصفائه،ولی رستوران و اینا نداره

یک دفعه عرق‌کرده از خواب می‌پریم و می‌بینیم همه‌‌ی چیزهایی که توی این سال‌ها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف می‌کنیم و بغل دستی‌مون خمیازه می‌کشه و می‌گه ول کن این چرت و پرت‌هارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)
خداوکیلی الان وقت سفر نیست آخه بخصوص که شما باردارید  و حساس

یک ساعت و نیم راه گلم☺ الان شما اگه تهران باشی 

از یک نقطه به نقطه ی دیگه ی تهران دوساعت تو راهید😆

جسارت نباشه 

وای نگو که افسردگی گرفتم و نمیتونم دارو بخورم... واقعا محتاج نفس کشیدنم 

بیاید برید جاده نورآباد،همین جاده سپیدانو بیاید بعد بپیچید تو جاده نورآباد،خیلی باصفائه،ولی رستوران ...

فوقش نیمرو میشکنیم 😆 اره جاده سپیدان واقعا قشنگه

مرسی  

فوقش نیمرو میشکنیم 😆 اره جاده سپیدان واقعا قشنگه مرسی  

فدات😘

هههههه الان همتون یعنی قرنطینه اید؟ 

میدونید شوهر من چند تا شلوار و لباس خراب کرد سر ضدعفونی شهرمون😆😆 حرمت همونا رو نگه دارید🤣

باشه شما خوبید و قرنطینه 

ولی واقعا خبر از حال دیگران ندارید