2777
2789
عنوان

من وحشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 23 پست

ما که اهلی بودیم چی شدیم😁(تازه بهمون گیرم میدن)

ب وحشی بودنت ادامه بده😅

و من الله توفیق

‏یه جوری از خواهر شوهر مادرشوهر بد میگن انگار خانواده‌ی طرف جانیه و فقط این آقایی که با اینا ازدواج کرده سالم بوده و خانوم اومده نجاتش داده😏بعضی وقتا باید به همه بفهمونی که 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میترسم ب داروها اعتیاد داشته باشم کلا اهل دارو خوردن نیستم

نرو پیش روانپزشک 

برو پیش روانشناس 

📍۱.چه کسانی بهروز وثوقی، فردین وملک مطیعی رو ممنوع التصویر کردن؟ سید محمد خاتمی میرحسین موسوی محسن مخملباف📍 ۲.چه کسانی طرح تفکیک جنسیتی در معابر اتوبوسهای خط واحد و..... را ارائه دادند؟ سید محمد خاتمی میرحسین موسوی حسن روحانی  📍۳.چه کسانی از دیوار سفارت آمریکا بالا رفتند؟  سعید حجاریان ابراهیم اصغرزاده معصومه ابتکار حبیب الله بیطرف سید محمد رضا خاتمی محسن میرداماد کمال تبریزی 📍۴.چه کسانی برای اولین بار طرح حجاب اجباری را پیشنهاد دادند؟ حسن روحانی میرحسین موسوی زهرا رهنورد مصطفی تاجزاده   📍 ۵.چه کسانی اساتید دانشگاه هارا به بهانه انقلاب فرهنگی اخراج کردند؟ عبدالکریم سروش صادق زیباکلام 📍۶.چه کسانی در پیشانی زنان بدحجاب پونز فرو میکردند و به بهانه مبارزه با ترویج فحشا به سینماها حمله میکردند؟ اکبر گنجی📍۷.چه کسانی خواهان جنگ با آمریکا در دفاع از صدام شدند؟ علی اکبر محتشمی پور صادق خلخالی  🔍 نکته :همه ی افراطیون اول انقلاب از اصلاح طلبان امروزی هستند📝امیر المومنین علیه السلام :دیده نمی شود نادان مگر آنکه تندرو است یا کندرو نهج البلاغه ص47                                        

منم تقریبا اینجوریم ما کلا خانوادگی این طوریم مامانم میگه ارثیه چون بابام ،عموم عمه هام همه این طور هستیم

من سعی میکنم خودم رو کنترل کنم دلم نمیخواد با قرص اعصاب خوب بشم

آره فکر کنم همینطوریه بر اساس مطالبی که خوندم

اگه تهرانی برو پیش اقای موسوی بلوار اندرزگو مطب داره 

📍۱.چه کسانی بهروز وثوقی، فردین وملک مطیعی رو ممنوع التصویر کردن؟ سید محمد خاتمی میرحسین موسوی محسن مخملباف📍 ۲.چه کسانی طرح تفکیک جنسیتی در معابر اتوبوسهای خط واحد و..... را ارائه دادند؟ سید محمد خاتمی میرحسین موسوی حسن روحانی  📍۳.چه کسانی از دیوار سفارت آمریکا بالا رفتند؟  سعید حجاریان ابراهیم اصغرزاده معصومه ابتکار حبیب الله بیطرف سید محمد رضا خاتمی محسن میرداماد کمال تبریزی 📍۴.چه کسانی برای اولین بار طرح حجاب اجباری را پیشنهاد دادند؟ حسن روحانی میرحسین موسوی زهرا رهنورد مصطفی تاجزاده   📍 ۵.چه کسانی اساتید دانشگاه هارا به بهانه انقلاب فرهنگی اخراج کردند؟ عبدالکریم سروش صادق زیباکلام 📍۶.چه کسانی در پیشانی زنان بدحجاب پونز فرو میکردند و به بهانه مبارزه با ترویج فحشا به سینماها حمله میکردند؟ اکبر گنجی📍۷.چه کسانی خواهان جنگ با آمریکا در دفاع از صدام شدند؟ علی اکبر محتشمی پور صادق خلخالی  🔍 نکته :همه ی افراطیون اول انقلاب از اصلاح طلبان امروزی هستند📝امیر المومنین علیه السلام :دیده نمی شود نادان مگر آنکه تندرو است یا کندرو نهج البلاغه ص47                                        
ما که اهلی بودیم چی شدیم😁(تازه بهمون گیرم میدن) ب وحشی بودنت ادامه بده😅 و من الله توفیق

خیلی دوست دارم متین و آروم باشم

البته جلو غریبه ها خوبم ولی کنار آشناها   

منم تقریبا اینجوریم ما کلا خانوادگی این طوریم مامانم میگه ارثیه چون بابام ،عموم عمه هام همه این طور ...

منم زندگی سختی داشتم

نمیخوام داروبخورم

اما میخوام خودمو عوض کنم.اینکه اطرافیانمو میرنجونم خیلی اذیتم میکنه

آره فکر کنم همینطوریه بر اساس مطالبی که خوندم

البته پیشه روانپزشک هم بری آرامبخش هم بهت میده اینم به راهشه.من خودم ازبچگی زودعصبی میشدم ولی وقتی بودکه مثلایکی حرصم میدادیاعصبی میشدم .ولی الان یه مدته بخاطراضطرابام بی دلیل عصبی میشم بهم داروداددکتر