2777
2789
عنوان

دلبر باشیم😉

| مشاهده متن کامل بحث + 1914 بازدید | 70 پست

#چالش_بازی

با شوهرتون مسابقه چشم در چشم بذارید،

به این صورت که روبری هم (نزدیک) بنشینید ، بدون حرکت یا شکلک ، توی چشمای هم زل بزنید ، و قرار بذارید هرکی زودتر خنده‌ش گرفت بازنده‌ست.

بعد شما وسط مسابقه و در حین زل زدن ، یهو بطور شهوانی ازش لب بگیرید بگید مگه میشه به این چشما نگاه کنم و دیوونه نشم 😉 ‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‎

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰

درمان بدبینی

🌸از افراد بدبین فاصله بگیرید:

یکی از اصلی ترین دلایل تداوم بدبینی، ارتباط با کسانی است که همیشه آیه یأس می خوانند. سعی کنید از آن ها فاصله بگیرید و با کسانی که به دنیا نگاه بهتری دارند رفت و آمد داشته باشید. .

🌸قدر دارایی های خود را بدانید:

یک نگاه دیگر به زندگی خود داشته باشید. به اطراف خود نگاه کنید هر آنچه که دارید را روی برگه ای بنویسید. کوچک ترین چیزها را نیز یادداشت کنید، اگر فکر می کنید ارزش نوشتن ندارند بهتر است همان لحظه آن را از خود دور کنید. این گونه متوجه هر آنچه که دارید می شوید. .

🌸قدر زندگی را بدانید:

به این فکر کنید که آخرین روز زندگی شماست. چه کارهای نکرده ای دارید؟ چه کسانی نههستند که دوستشان دارید و به آن ها نگفته اید؟ چه لذت ها و خوشگذرانی هایی داشتید که فراموش کردید. به سمت آن ها بروید و آن ها را انجام دهید. .

🌸فاجعه سازی نکنید:

از کوچکترین مسائل، بحران و مصیبت درست نکنید. ممکن است بر سر یک مسئله کوچک با یکی از نزدیکانتان به مشکل بربخوردید. اینقدر به این موضوع منفی نگاه کردید و آن را بزرگ کردید که به یک بحران غیر قابل حل تبدیل شده است. درباره مشکلاتتان صحبت کنید.

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

.

✅ سه راه حل برای هر مشکلى وجود داره:

👈  بپذیرش، تغییرش بده، رهاش کن.

❇️ اگر نمیتونی بپذیری، #تغییرش بده.

❇️ اگر نمیتونی تغییرش بدی #رهاش کن...

‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‎

.

همیشه از مردت #تعریف کن و خوبیاشو بگو. 😍 تو همه ی کارات ازش نظرخواهی کن. واسه جایی رفتن ازش اجازه بگیر تا بهش حس #اقتدار بدی. 💓 مردا عاشق زنی هستن ک بهشون حس مردونگی بده و احترام بذاره. از کلمه ی #چشم زیاد استفاده کن. معجزه میکنه. ❤ شوهری میفهمه ک عاشقشی و حرف اون از هرچیزی برات مهمتره. اینطوری اونم متقابلا ب تو گوش میده و عاشقت میشه. هروقت عصبانی بود یا ناراحتی پیش اومد، #ساکت باش و چیزی نگو. 😑 مردا تو #عصبانیت، بددهن و نامهربون میشن. تو ک آروم و ساکت باشی، خودش پشیمون میشه و میاد پیشت.

مهربووون باش ک از #محبت، خارها گل میشوند. 🌹 #قهر و ناز و زودرنجی الکی نداریم. از چیزی ناراحت بودی با #آرامش و خوش رفتاری ب همسری جون بگو. 😊

نتیجشو خودت تو زندگیت میبینی. چ کسی مهمتر از همسری تو زندگیته؟!همسرت پادشاهه و تو ملکه اش. ❤😊😍

شاد باش. پرانرژی، مثبت، خوشحال و راضی. خوشبخت باشید تا ابد. ❤️↜ ‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‎

همسرتون رو مرتب مجبور نكنيد بي گناهي شو ثابت كنه!

اگر  همسر خود را مکررا #کنترل می کنید و ناگزیر از پرسیدن سوالاتی چون:

-کجا بودی؟

-کی کارت تمام شد؟

-کجا رفتی؟

-چرا به من نگفتی کجا میری؟

-با کی بودی؟

و... هستید.

دست بردارید از این کار تا دیر نشده

بدترین چیزی که هر انسانی را فراری می دهد این است که فکر کند کسی #آزادیش را #محدود می کند و باید بی گناهی خود را در محکمه ای مکرر #اثبات کند!

💖💛

┄•●❥‌‌ 

چه هر از گاهی رابطه جنسی دارید چه هفته ای یک بار و یا ماهی یک بار، تمرکز روی تعداد آن کار درستی برای ارزیابی زندگی جنسی تان نیست. در یک مطالعه یک گروه زوج های تصادفی را انتخاب کرده و از آنها خواستند دو برابر زمان معمول رابطه داشته باشند و با افرادی که زندگی معمولشان را می گذراندند مقایسه کردند. زوجهایی که رابطه شان دو برابر شده بود نسبت به گروه شاهد، شادتر نبودند.

تحت فشار قرار دادن خودتان برای داشتن رابطه جنسی بیشتر ممکن است باعث ایجاد مسائل دیگری شود که سطح رضایتتان را کاهش دهد. از سویی دیگر نویسنده مطالعه بیان می کند سفر به مناطق جدید و یا رفتن به قرارهای شبانه – قرار دادن فرصت های طبیعی به داشتن رابطه رابطه جنسی در اغلب موارد آن را لذت بخش تر می کند.

♥️❀↜ ‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‎

سلام میخواستم به اون خانوم های گلی که میگن شوهرشون خسیس هستن بهشون پول نمیده بگم عزیزدلم آقایی منم همین جوری بودخیلی دوستم داره ولی تاپول میخواستم میگفت چیکارکنی پول رو.ولی بعدباخودم فکرکردم تاکی میخوام کوتاه بیام بزاریکم قری باشم وقتی ازش پول میخواستم بهش میگفتم من فلان لباس رومیخوام میگف توخیلی لباس دارنمیخوادبخری منم خودم رولوس کردم گفتم الان جوانم الان خوشگلم الان هیکلم خوبه فرداکه پیربشم چاق بشم دیگه نمیتونم لباس های قشنگی بخرم اونوقت حسرت به دل میمونم کلی چیزهای دیگه انجوری شودکه ازشوهرم پول میگرفتم چیزهایی که لازم داشتم رومیخریدم بقیه اش روپس اندازمیکردم الان اگه ازشوهرم پول بخوام سریع بهم میده چون وچرانمیاره امیدوارم به دردتون بخوره🌺

‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‎

تاپیکت عااالیه گلم  همه اینا یی که گفتی رو امتحان کردی؟

اره عزیزم الان شوهرم خیلی بهتر از قبل هوامو داره و بدون من اصن طاقت نداره

بچه ها من خیلی وقته دنبال این چیزا هستم خیلی کتاب و فیلم نگاه کردم بی فایده بود یه دوره تو گوگل پلی هست به اسم پیوند عقل و عشق عالیه دوره هاش دنیامو زیرو کردابهتون پیشنهاد میکنم شما هم یه سر بهش بزنید

@zeeendegy اینم کانال تلشون

اینم پیج اینستاشونه

@mindandlove1

بچه ها من خیلی وقته دنبال این چیزا هستم خیلی کتاب و فیلم نگاه کردم بی فایده بود یه دوره تو گوگل پلی ...

تو گوگل پلی عقل و عشق نوشته 

پیوند نداره ک

به شما احترام می گذارم چون خودم محترم هستم