#ایده_اتاق_خواب
این بار میخواستم چندتا ایده برای آماده کردن خودتون برای رابطه بگم. آقای همسر که خیلی خیلی خوششون میاد. امیدوارم شماهم بتونید استفاده کنید.😉
۱.همیشه سعی کنید نیمی از بدنتون حداقل پوشیده باشه. تا مردتون بیشتر تحریک بشه و برای بدست اوردن نیمه ی دیگه عطش داشته باشه
۲.از لوسیون های خوشبو برای بدن قبل از رابطه استفاده کنید
۳.بجای لوسیون میتونید اول کل بدنتون رو با روغن بچه ماساژ بدید مخصوصا قسمت باس..ن و سی...نه هاتون رو.بعد یکم عطر یا ادکلن به بدنتون باکمی فاصله اسپری کنید. با این کار همسرتون متوجه میشه چقد بدنتون تمیز و اماده ی و اشتیاقش برای برقراری رابطه بیشتر میشه
۴.عطر واقعا تحری...ک کنندس. برای اینکه موهاتون هم بوی ملایم عطر بده میتونید به برستون عطر یا ادکلن اسپری کنید و بعد موهاتون رو شونه کنید.که اینکار باعث میشه موهاتون بوی فوق العاده خوبی بده.من خودم اینو امتحان کردم.همسری منو چند دقیقه تو بغلش گرفته بود و فقط موهامو بو میکرد و حس میکردم که باعث تحریکش شد😋
۵.جووی ارایش💄 نکنید که بعد از رابطه ارایشتون بماسه یا خراب بشه.چون به مرد حس بدی میده.♀
۶.موقع رابطه از الت....شون و بدنشون و عملکردشون تو رابطه با ناز و عشوه تعریف کنید تا اعتماد به نفسشون بره بالا😎
۷.بعد از رابطع بگیدکه تو فوق العاده ای و منو ب اوج لذت میرسونی.هیچقت بعد از رابطه نپرسید راضی بودی؟یا تونستم راضیت کنم؟؟همیشه از جملات مثبت استفاده کنید👌
۸.سعی کنید قبل از رابطه یه نوشیدنی🍷 شیرین و خنک اماده کنید تا بعد از رابطه بیارید و باهم بنوشید.باعث تقویت قوای از دست رفته میشه
۹.شیطونی 😋و خنده 😂و لبخند 😊حین رابطه فراموش نشه.جدی نباشید
۱۰.میتونید یبار بگید میخوام امشب رابطه ج...نسی شاهانه داشته باشی.تو بخواب و هبچ کاری نکن.و اروم اروم تحریکش کنید و نزارید ک سریع وارد اصل مطلب بشن.عطششون خبلی زیاد میشه و طاقتشون از دست میره💦↜