2777
2789
عنوان

دلبر باشیم😉

| مشاهده متن کامل بحث + 1903 بازدید | 70 پست
نه وجدانن من عاشقتم باز بگو دمت گرم

باشه ولی بعد ترکید به من چه هاا

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همسرداری💞  

خانم ها :👇

صبح تا شب اگر هزارا بار به شوهرتان بگویید دوست دارم  عاشقتم ، تنها همون مرتبه اولش تاثیر گذار است در عوض با پوشیدن لباسهای خوب،آرایش مورد علاقه همسرتان،آماده کردن غذای مورد علاقه همسرتان توجه شوهرتان را چندین برابر به خود جلب میکنید  چون مردها دوست داشتن را در عمل میدانند نه در کلام

آقایان:👇

اگر روزی چندین مرتبه به همسرتان ابراز علاقه کلامی کنید باز هم کمه

شاید از نظر شما همین که صبح تا غروب سر کار میرید یعنی همسرتان را دوست دارید اما زنان محتاج شنیدن واژه های محبت آمیز هستند از جانب شوهرشان ‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰

#خانما😒👇.      #اقایون🤨👇

گاهی لازم است #سکوت کنیم!

مواقعی که در یک گفت و گو یا بحث دو نفره، بی‌منطقی طرف مقابل ما را به ستوه می‌آورد بهترین جواب «سکوت» است.

ما با سکوت خود به طرف مقابل اعلام می‌کنیم:

👈حاضر نیستم وقتم را برای اثبات نفهمیدن تو خرج کنم!

👈من برای چیزهایی بحث می‌کنم که برایم مهم باشند یا دست‌کم دغدغه‌ای موقت برایم بسازند. در مورد تو چنین احساسی ندارم.

👈من وقتی با تو بحث می‌کنم که ارزش زمان، موقعیت و اولویت‌های تو را در سطح خودم ببینم.

👈سکوت من فرصتی به تو می‌دهد که به خودتأییدی بیشتر برسی یا به اشتباهت پی ببری. در هر دو صورت، من خوشحالم چون زمانم را در این بازی نباخته‌ام.

و...

ثانیه های گرانبهای عمرمون رو با بحث های بی فایده، از دست ندیم!↜ ‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌

عقده ای نباشیم

عجول نباشیم

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

✅  من بعضی اوقات که با همسری میریم خونه مادرشوهرم یا ... وقتی کسی حواسش به ما نیس از دور خیره میشم به  اون قسمت حساس همسرم یه جورایی با نگام میخورمش 😳و بعد لبم رو گاز میگیرم 😋و اینطوری میشم

همسرم بنده خدا اوایل نگا میکرد به شلوارش تا ببینه ایرادی چیزی نداره با مظلومیت ولی الان با پرویی تمام کیف میکنه و بیشتر خودش رو تو دیدم میزاره

✅  بعضی اوقات هم که خیلی خلوت میشه جمع دستم و از روی شلوار میکشم اونجاش و میگم اوفففف 😂

✅  دستشو میگیرم میکشم به یه قسمت خونه و میگم اینجا من و بوس نکرده بودی 😜 شوشو هم 😘

✅  یه بار عشقم داشت گل میکاشت و دستاش گلی بود منم رفتم شلوارش رو کشیدم پایین و فرار کردم 😂  زمانی که حوصله شوخی داشتن این کارو بکنین

✅  محکم گازش بگیرین 😁 و بگین اینم سند 💋مالکیت

✅  نیشگون بگیرین و بگین ماشاالله اصلا دردت نمیاد ها 😳

✅  باس....نتون رو همش تو خونه تکون بدین و برقصونین من اونقدر باس...نم رو تکون دادم شوهر میگه عین ژله شده 😋 و خوشمزه

✅  طوری راه برین باس...ن..تون تکون بخوره

✅  موقع س...ک...س که به شکم خوابیدین شوهر خواس 🍆 اونجاش رو داخل وا×××ن کنه باس...ن رو سفت کنین تا نتونه 😂

اونقدر حریص میشه که نگو 🙈 من اینو وقتی فهمیدم که انگشتم رو سمت دهنش میبردم تا گاز بگیره ولی یه هو میکشیدم چند بار این کارو کردم تا اونقدر حریص شد که یه ساعت گازم گرفت 😁

↜ ‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍

عجول نباشیم

موقعی این تاپیک رو زدم همه استغفرالله گویان رفتن ن ب الان ک طرفدار پیدا کرده الان همه فک میکنن رو چ حساب گزارش زدی

#ایده_اتاق_خواب

این بار میخواستم چندتا ایده برای آماده کردن خودتون برای رابطه بگم. آقای همسر که خیلی خیلی خوششون میاد. امیدوارم شماهم بتونید استفاده کنید.😉

۱.همیشه سعی کنید نیمی از بدنتون حداقل پوشیده باشه. تا مردتون بیشتر تحریک بشه و برای بدست اوردن نیمه ی دیگه عطش داشته باشه

۲.از لوسیون های خوشبو برای بدن قبل از رابطه استفاده کنید

۳.بجای لوسیون میتونید اول کل بدنتون رو با روغن بچه ماساژ بدید مخصوصا قسمت باس‌..ن و سی...نه هاتون رو.بعد یکم عطر یا ادکلن به بدنتون باکمی فاصله اسپری کنید. با این کار همسرتون متوجه میشه چقد بدنتون تمیز و اماده ی و اشتیاقش برای برقراری رابطه بیشتر میشه

۴.عطر واقعا تحری...ک کنندس. برای اینکه موهاتون هم بوی ملایم عطر بده میتونید به برستون عطر یا ادکلن اسپری کنید و بعد موهاتون رو شونه کنید.که اینکار باعث میشه موهاتون بوی فوق العاده خوبی بده.من خودم اینو امتحان کردم.همسری منو چند دقیقه تو بغلش گرفته بود و فقط موهامو بو میکرد و حس میکردم که باعث تحریکش شد😋

۵.جووی ارایش💄 نکنید که بعد از رابطه ارایشتون بماسه یا خراب بشه.چون به مرد حس بدی میده.♀

۶.موقع رابطه از الت....شون و بدنشون و عملکردشون تو رابطه با ناز و عشوه تعریف کنید تا اعتماد به نفسشون بره بالا😎

۷.بعد از رابطع بگیدکه تو فوق العاده ای و منو ب اوج لذت میرسونی.هیچقت بعد از رابطه نپرسید راضی بودی؟یا تونستم راضیت کنم؟؟همیشه از جملات مثبت استفاده کنید👌

۸.سعی کنید قبل از رابطه یه نوشیدنی🍷 شیرین و خنک اماده کنید تا بعد از رابطه بیارید و باهم بنوشید.باعث تقویت قوای از دست رفته میشه

۹.شیطونی 😋و خنده 😂و لبخند 😊حین رابطه فراموش نشه.جدی نباشید

۱۰.میتونید یبار بگید میخوام امشب رابطه ج...نسی شاهانه داشته باشی.تو بخواب  و هبچ کاری نکن.و اروم اروم تحریکش کنید و نزارید ک سریع وارد اصل مطلب بشن.عطششون خبلی زیاد میشه  و طاقتشون از دست میره💦↜ ‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍

"با شوهرت لج نکن؛ رگ خوابشو پیدا کن...!"

🍃 هوشمندی یه خانم به پیدا کردن این رگ خواب در همسرش وخانواده‌ی همسرشه!

👈 بهترین راه ورود به قلب آقایونی که توی  فرهنگ ما بزرگ شدن، ارتباطی صمیمانه با خونوادشون هست.

👈 خانم‌های عزیز؛ شما با شکایت‌های وقت و بی‌وقت از مادر شوهرتون پیش همسرتون، اصلا از مهر مادری کم نمی‌کنید!

👈 مگه وقتی که همسرتون از مادر خودتون بیاد شکایت کنه از مهر مادرتون کم میشه براتون؟!!!

✅ با اینکار اون چیزی که از دست می‌دید ارج و منزلت خودتون در نگاه همسرتون هست. فقط همین ‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‎

خانم های قررری همسران موفق

اگه میخوای ی زندگی آروم و لذت بخش داشته باشی و همسرت رو از دست ندی ، چند تا نکته رو رعایت کن :

1-  به همسرت اقتدار بده و مثل پادشاه باهاش رفتار کن تا بعد از چند مدت مثل ملکه زندگی  کنی

2-  در خلوت و در حضور دیگران بهش احترام بزار

3-  شوهرت رو با واژه های مناسب خطاب کن

4-  برای همسرت منبع محبت و عشق و لذت باش

5-  با حرف ها و کلام زیبا گوشش رو سیر کن

6-  به نامحرم نگاه نکن

7-  فیلم غیر اخلاقی نبین

8-  همسرت رو از لحاظ جن.سی سیر کن و خواسته هاش رو برآورده کن

9-  با لبخند و روی خوش چشم همسرت رو سیر کن (توی خونه بهترین آرایش ممکن رو داشته باش و بازترین و جذاب ترین لباس ها رو بپوش)

10-  با ابراز محبت و صداقت اعتمادش رو جلب کن

11-  بیرون خونه تا اونجا که ممکنه  آرایش نکن و محجبه باش تا همسرت خیالش راحت باشه که با تمام وجود مال خودشی و ابزار لذت بردن دیگران نیستی

اگه کسی سیر باشه حتی اگه با بدترین غذای ممکن سیر شده باشه ، دیگه اشتها نداره حتی اگه بهترین غذا رو جلوش بزارن . سعی کنید همسرتون رو همیشه سیر نگه دارید↜ ‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‎

ایده قری😜

جونم براتون بگه گاهی برای اینکه به رابطمون تنوع بدیم من میرم داخل یک اتاق و شوهرجان داخل یک اتاق دیگه اول چت سک...سی میکنیم با گوشی بعدا تصویری چت میکنیم و پشت گوشی لخت میشیم و بدن نمایی براهم میکنیم بعد از اینکه حسابی شوشو جان دیوونه میشه و میاد پشت دراتاق درب را قفل میکنم و اجازه نمیدم وارد شه😜 اونموقع هست که به التماسم می افته و هرچیزی ازش بخوام نه نمیگه و کلی قول و وعید پشت در بسته ازش میگیرم😄  حتی میگم کاغذ بیاره و روی کاغذ بنویسه که فرداش نزنه زیر قولهاش😏 بعدا اجازه میدم فقط سالارشو از لای در اتاق بده داخل و کلی بازی باهاش میکنم و کم کم دراتاق براش باز میشه و یک شب رویایی رقم میخوره. از خانمها میخوام این ایده را تجربه کنن مطمان باشن میتونن خیلی چیزهارا پشت دربسته بدست بیارن😜😜😜😜  . زندگیتون پر از جذابیت های خاص↜ ‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‎

:

#همسرداری

مردها وقتی با زن #روبرو هستند، یک پا اخلاق #بچه را دارند؛ این موضوع مهم را نباید فراموش کنی که با #بارک_الله و ماشاءالله بهتر میشود آنها را #رام کرد تا با #اخم و تخم و حتی خواهش و التماس.

از من به تو نصیحت، چه یک روز چه یک سال، هرگز به او #التماس نکن که از این دست بردارد یا تو را #دوست داشته باشد؛ اگر کردی #یقین بدان که نتیجه عکس گرفته ای. باز به تو #توصیه میکنم  دختر، نرمی و #نوازش، نرمی و نوازش. اما نرمی و نوازشی که بجا و از راهش باشد. موی گربه را اگر از راه برعکس نوازش کنند برمیگردد #چنگ میزند. ‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‎