خانوما افسرده شدم علاقه بسیار زیادی به تحصیل کردن دارم اما متاسفانه بخاطر یه شرایط خیییلی سخت نمیتونم درست و حسابی درس بخونم کنکور تجربی میدادم اما الان کنکور ریاضی میخام بدم بنظرتون احتمالش هست روزانه راه نزدیک قبول شم اخه میگن اگر سر جلسه حتی اگر تستی هم نزنی بازم امکان داره که روزانه بیاری منطقه سه هستم اصلا شرایط رفتن به دانشگاه ازاد و پیام نور و غیر انتفاعی ندارم خیلیم درسم خوب بود اما لعنت به روزگار که منو اینجور نابود کرد صد پله از من ضعیف ترا رفتن دانشگاه اما من😔
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ناامیدیت و استرست مانع بازدهی خوب میشه موقع هر کاری مخصوصا کنکور من اگه جای شما بودم میرفتم رشته انسانی چون از تجربی به ریاضی رفتن خیلی سخت ولی رشته انسانی چون حوندنی و مفهومی بهتر جواب میگیره بازار کارش هم بهتر ار رشته ریاضی تو شهرهای کوچیک مثلا می تونی بری رشته های الهیات مدیریت روانشناسی