2777
2789
عنوان

زنان فهمیده ...

550 بازدید | 45 پست

زنان فهمیده نیازی به تماس مداوم در ارتباطشان ندارند چون زندگی پرمشغله خودشان را دارند. آنها به اندازه کافی به طرفشان اعتماد دارند که وقتی پیششان نیست با ایمیل‌ها، تماس‌ها و اس‌ام‌اس‌های مداوم هم وقت خودشان را تلف و هم طرفشان را خسته کنند.

سلام بیاین راجب ب این مطلب صحبت کنیم ؟

کیا تو زندگیشون آرزو رو 

من ی مشکل دارم عقدم مثلا دوس دارم هر ساعت زنگ بزنم ب همسرم هر وقت بگم دوستت دارم 

ب نظرتون باید طرف مقابل منم ایطور باشه تا بفهمم ک دوستم داره ؟

حودت جواب خودتو دادي خط اول دوم

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای نه یعنی چی که هی زنگ بزنی.بذار اون زنگ بزنه.

برای خودت یه هنری سرگرمی چیزی دست و پا کن که هی نخوای به دست و پای همسرم بپیچی.

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)

کسیو ک میشناسم ک زنش هر دقیقه بهش زنگ میزنه و این شوهر بدبختم وسط کار مجبوره جواب بده و گوش کنه ک اختر خانوم چی گفت. و..... اینور شوهره از حرص موهاشو میکشه و عزیزم عزیزم گویان گوش میده. شوهرم ک سرکار بهش زنگ بزنم خیلی رو مخشه سه ساله ازدواج کردم جز موارد صروری زنگ نمیزنم و ربطی هم ب محبت بین مون ندازه شب ک میرم خونه از سره کار اونم میاد کلی بهم محبت میکنیم 

تا گفتیم ببخشید به یکی بقیه وایستادن تو صف!!!!!!!!!!!!! 

من ک اصلا مداوم زنگ نمیزنم مگر اینکه کار مهم داشته باشم

خودش همیشه میزنه و خیلی راضیه از این قضیه

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

من انقدر از صبح تا شب به شوهرم زنگ نميزنم وقتي بهويي زنگ ميزنم تعجب ميكنه سالهاي اول همش ميگفت چرا بهم زنگ نميزني ميگفتم شب مياي خونه ديگه چه زنگي بزنم بهت الان عادت كرده

مثل منم خوب نيست ديگه يكروز با يكي از دوستام بيرونم يا شوهراشون يا خودشون حداقل چند ساعت يه بار تماس دارن باهمديگه اما من هيچ زنگي نميرنم

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

کلا اهل ابراز احساسات به صورت زبانی نیستم،درکم نمیکنم

محبت و دوست داشتنم و در عمل به طرف نشون میدم

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂

کار خوبی نمیکنی، ھمسرت رو با این کار عاصی و خستہ میکنی و بعد نتیجہ کاملا برعکس از این کار میگیری یعنی ھمسرت فکر میکنہ داری اونو با اینکار میپائی

خدایا، بہ دادہ و ندادہ و گرفتہ ات شُکر، کہ دادہ ات نعمت، گرفتہ ات امتحان و ندادہ ات حکمت است.

با این اوصاف من چقد فهمیده ام😅😅😅😅در روز فقط یک یا دوبار با هم حرف میزنیم.حالا یا اون زنگ میزنه یا من.فرقی نداره.

خب تو دوران عقد آدم نیاز به محبت و توجه داره.شوهرمن انقد زنگ میزد که اگر بگم در روز ۱ساعت و نیم صحیت میکردیم اغراق نکردم.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
کسیو ک میشناسم ک زنش هر دقیقه بهش زنگ میزنه و این شوهر بدبختم وسط کار مجبوره جواب بده و گوش کنه ک اخ ...

خانوم همسرم وقتی کار ضروری داشته باشه زنگ.میرنه بهم 

یا بخاد کاری کنه ک ب من مربوط باشه یا هر چیز دیگه 

وقتی میاد 

پیش کنی منو میبوس ه 

صحبت میکنیم 

اوایل خیلی عزیزم جونم میکردیم اما همسرم میگه همیشه تعادل خوبه 

ب نظرتون حرفش درسته 

یا باید هر لحظه ب من بگه دوستت دارم