2777
2789
عنوان

می ترسم

158 بازدید | 16 پست

تازه در هفته چهارم بارداری هستم قبل از اینکه آزمایش و بی بی مثبت بشه لکه بینی داشتم و خوب شد و بعد مثبت شد. درد زیر شکم هم داشتم که دکتر شیاف داد و بهتره. هنوز سونو نرفتم همش می ترسم نکنه خارج رحم باشه؟! نکنه سقط بشه؟! 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زوده هنوز هفته چهارمم

نه عزیزم چه زودی.هفته هفتم قلب بچه تشکیل میشه.بعدم شما الان باید غربالگری اول رو تو هفته دوازده انجام میدادی هم سونو ان تی و هم آزمایش خونشو.دکترت اینارو بهت نگفته؟اینا باید تا الان انحام میدادی

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

ببخشید دوستم من عکر کردم نوشتی هفته چهاردهم.معذرت میخوام

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
هفته ۴ هستم چهار !!

ببخشید من بد متوجه شدم.توکلت به خدا باشه.ازین عکرای منفی هم نکن عزیزم

اون یه کم لکه بینی اولیه مشکلی نداشته. نه؟؟

نه عزیزم.خیلیا دارن که برطرف میشه‌.خواهر منم داشت با شیاف برطرف شد الانم پسرش ۱۲ سالشه.اصلا فکر اونو نکن فقط خوب استراحت کن