2777
2789
عنوان

قهرکردم

180 بازدید | 19 پست

دیروز ازسرکاررفتم خونه مادرشوهرم چون پسرمو باباش برده بوداونجا تامن ازسرکاربرگشتم برم دنبالش یه مقداردیررفتم وقتی رسیدم کلی همسرم اعصبانی بودکه برادرشوهرم خواب بوده وپسرم شلوغ کرده اونم هی دعواش کرده وغرزده اوناهم مجبورشدن برن توحیاط بشیننن که اون اذیت نشه وقتی من رسیدم شروع کرد به غرزدن که مگه تاینجا کاروانسراس ارامش نداریم وکلی حرف دیگه من 10 سال ازدواج کردم تاحالا هیچی برخورد بدی باهاشون نداشتم وبه عنوان عروس خوب ازم تعریف میکنن ولی دیروز حرفی نزدم پسرموبرداشتم اومدم خونم ازدیروزم کلافه شدم که عجولانه برخورد کردم یارفتارم درست بوده بعدم مادرشوهرم زنگ زد که چرا رفتی اخرشم گفت برادرشوهرم گفته اینم عروس خوبت دیدی چکارکرد رفتارم اشتباه بوده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باید مثلا یه کوچولو اونجا پسر دعوا میکردی یا مثلا می گفتی وای مامانی چرا همچین کردی ..مگه نگفتم عمو اینا رو اذیت نکن به عمو بگو ببخشید.....ولی کارتم خیلی بد نبوده 😊😊😊😊

عشق دلم امید زندگیمی آرمانم👶🏻🧿❤️  
اخه برادرشوهرم خیلی دوست داره به همه بفهمونه که من عروسی خوبی نیستم با رفتاردیروزم  به هدفش رسی ...

می فهمم برادرشوهر منم همیشه منو پیش شوهرم خراب می کنه از پشت سر ولی در ظاهر عین برادره باهام سعی کن اصلا محلش،نذاری 

اخه برادرشوهرم خیلی دوست داره به همه بفهمونه که من عروسی خوبی نیستم با رفتاردیروزم  به هدفش رسی ...

اصلا برات مهم نباشه حفظ شخصیت خودت و بچه ات مهمه 

مرد گنده حالا نمیمرد که بچه است اذیت میکنه 

مجبورش کردن تو حیاط بمونه رفتار اونا زشت تر بوده 

مردم چه پر رو شدن تو میری سرکار که کمک خرج پسرشون باشی باید کمکت کنن وظیفه اشونه پسرت رو نگهدارن این ...

مدام ازرفتارپسرمم ایرادمیگیرن که بدتربیت شده منم انقدر حرص میخوره که نگو بعضی اوقات میگم اگه نوه دختری بود میشد اقا

مدام ازرفتارپسرمم ایرادمیگیرن که بدتربیت شده منم انقدر حرص میخوره که نگو بعضی اوقات میگم اگه نوه دخت ...

دقیقا همینه 

بخاطر همین رفتاراشونه که تصمیم دارم اصلا بچه رو پیششون نزارم 

خانواده شوهر خوب پیدا نمیشه 

می فهمم برادرشوهر منم همیشه منو پیش شوهرم خراب می کنه از پشت سر ولی در ظاهر عین برادره باهام سعی کن ...

مجرده خیلی منم منم میکنه اگه زن بگیرم اگه بچه داربشم چه کارا که نمیکنم