کاپونکا مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 1155 عنوان قهرکردم 180 بازدید | 19 پست دیروز ازسرکاررفتم خونه مادرشوهرم چون پسرمو باباش برده بوداونجا تامن ازسرکاربرگشتم برم دنبالش یه مقداردیررفتم وقتی رسیدم کلی همسرم اعصبانی بودکه برادرشوهرم خواب بوده وپسرم شلوغ کرده اونم هی دعواش کرده وغرزده اوناهم مجبورشدن برن توحیاط بشیننن که اون اذیت نشه وقتی من رسیدم شروع کرد به غرزدن که مگه تاینجا کاروانسراس ارامش نداریم وکلی حرف دیگه من 10 سال ازدواج کردم تاحالا هیچی برخورد بدی باهاشون نداشتم وبه عنوان عروس خوب ازم تعریف میکنن ولی دیروز حرفی نزدم پسرموبرداشتم اومدم خونم ازدیروزم کلافه شدم که عجولانه برخورد کردم یارفتارم درست بوده بعدم مادرشوهرم زنگ زد که چرا رفتی اخرشم گفت برادرشوهرم گفته اینم عروس خوبت دیدی چکارکرد رفتارم اشتباه بوده 1399/02/22 | 07:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shabnam1379 عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 439 باید مثلا یه کوچولو اونجا پسر دعوا میکردی یا مثلا می گفتی وای مامانی چرا همچین کردی ..مگه نگفتم عمو اینا رو اذیت نکن به عمو بگو ببخشید.....ولی کارتم خیلی بد نبوده 😊😊😊😊 عشق دلم امید زندگیمی آرمانم👶🏻🧿❤️
saateen عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 4561 عزیزم زیادی خوب باشی لهت می کنن یه کمم قهر کن قدرتو بفهمن خودتو دوست داشته باش و به خودت حق بده بهت بربخوره
elhamfarzin6667 عضویت: 1397/11/15 تعداد پست: 3928 مردم چه پر رو شدن تو میری سرکار که کمک خرج پسرشون باشی باید کمکت کنن وظیفه اشونه پسرت رو نگهدارن این رفتار اصلا درست نیست
dokheahvazi عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 1044 ادم ول میکنه میره میگن کارش اشتباههبمونه هی حرف بشنوه نمیتونه ک عین مجسمه وایسه چیزی نگهوالله منکه تو خلقت مردم موندم😩😩
کاپونکا مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 1155 تو که نه حرفی زدی نه کاری کردی عذاب وجدان چیو داری؟ اخه برادرشوهرم خیلی دوست داره به همه بفهمونه که من عروسی خوبی نیستم با رفتاردیروزم به هدفش رسید
saateen عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 4561 اخه برادرشوهرم خیلی دوست داره به همه بفهمونه که من عروسی خوبی نیستم با رفتاردیروزم به هدفش رسی ... می فهمم برادرشوهر منم همیشه منو پیش شوهرم خراب می کنه از پشت سر ولی در ظاهر عین برادره باهام سعی کن اصلا محلش،نذاری
elhamfarzin6667 عضویت: 1397/11/15 تعداد پست: 3928 اخه برادرشوهرم خیلی دوست داره به همه بفهمونه که من عروسی خوبی نیستم با رفتاردیروزم به هدفش رسی ... اصلا برات مهم نباشه حفظ شخصیت خودت و بچه ات مهمه مرد گنده حالا نمیمرد که بچه است اذیت میکنه مجبورش کردن تو حیاط بمونه رفتار اونا زشت تر بوده
کاپونکا مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 1155 مردم چه پر رو شدن تو میری سرکار که کمک خرج پسرشون باشی باید کمکت کنن وظیفه اشونه پسرت رو نگهدارن این ... مدام ازرفتارپسرمم ایرادمیگیرن که بدتربیت شده منم انقدر حرص میخوره که نگو بعضی اوقات میگم اگه نوه دختری بود میشد اقا
elhamfarzin6667 عضویت: 1397/11/15 تعداد پست: 3928 مدام ازرفتارپسرمم ایرادمیگیرن که بدتربیت شده منم انقدر حرص میخوره که نگو بعضی اوقات میگم اگه نوه دخت ... دقیقا همینه بخاطر همین رفتاراشونه که تصمیم دارم اصلا بچه رو پیششون نزارم خانواده شوهر خوب پیدا نمیشه
کاپونکا مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 1155 می فهمم برادرشوهر منم همیشه منو پیش شوهرم خراب می کنه از پشت سر ولی در ظاهر عین برادره باهام سعی کن ... مجرده خیلی منم منم میکنه اگه زن بگیرم اگه بچه داربشم چه کارا که نمیکنم