2777
2789
عنوان

از برادرتون عیدی میگیرین؟؟

563 بازدید | 48 پست

بعضی شهرها رسم دارن عید نوروز پدر مادر دختر وبرادراش براش عیدی ببرن. کی همچین رسمی داره؟ 

آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیده ولی ب زور میگیریم ازش 

( میشه برا سلامتی فندوقم صلوات بفرستی) نی نی خوشگلم مامان جان تو بهترین سوپرایز زندگیم بودی وقتی تو اوج نا امیدی وارد زندگیم شدی نفس مامان انشالله سالم و سلامت ب دنیا بیایی اینو بدون مامانی خیلی دوستت داره 

ما تركيم اين رسمو داريم

البته من داداشم كوچيكه 

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
ما هم داریم حالا برا چی

ما لرا رسم داریم 

بخاطراینکه زنداداشم پیام داده که هیچکس مث من به خانواده شوهر احترام نمیذاره عیدی هایی که بهتون میدم نمونش هست. 

آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

ما هم رسم داریم ترکیم.. دوتا داداش که هر دو مجردن..رسم ما ایینکه متاهل بشن بعد عیدی رو بیارن... اما شده که چند باری خودم عید یه مقدار پولی یا وسیله ای بخرم بدم به مامانم بگم عید بیاره بگه داداشم عیدی داده.. اخه داداشم بیکاره با مدرک لیسانس الهی بمیرم برای جفتشون 😔