2789

فقط بی بی چک 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

8روزمونه به موعدم دل درددارم دورنافمم دردمیکنه گفتم شایدباردارم😕

چ خبره از الان دختر. بذار عقب بندازی حالا. 

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
8روزمونه به موعدم دل درددارم دورنافمم دردمیکنه گفتم شایدباردارم😕

منم این علایما رو دارم کمر دردم دارم قلبمم تند تند میزنه احساس می کنم باردارم جالبیش اینجاس اقدامم نکردیم پیشگیری هم داشتیم همسر بنده هم میگن دیوونه شدی چون سه ماه قبل سقط داشتم به شدت احساسات عجیبی دارم

وقتی جلوگیری کردی که معلومه باردارنیستی

همسرمم همینو میگه اما پریودی های قبلی اصلا این علایمارو نداشتم و وقتی هم به عقلم رجوع می کنم می بینم غیر ممکنه باردار باشم با این همه باز توهم میزنم و از مغرب تا نزدیکای سحر احساس می کنم باردارم بعد سحر بازم تا اوایل افطار میگم نه باردار نیستم واقعا سر درگمم برام دعا کنین که دوباره مشکل بارداری قبلیم پیش نیاد

همسرمم همینو میگه اما پریودی های قبلی اصلا این علایمارو نداشتم و وقتی هم به عقلم رجوع می کنم می بینم ...

منم که انقدبه بچه فکرمیکنم شباتاصبح خواب بچه میبینم 😕عزیزم ایشالاکه بارداری بحف باب الحوائج

💔
منم که انقدبه بچه فکرمیکنم شباتاصبح خواب بچه میبینم 😕عزیزم ایشالاکه بارداری بحف باب الحوائج

انشاا... زودی مادر میشین عزیزم اما من صبح تا شب دعا می کنم باز بچه دار بشم و این مشکل رو نداشته باشم به خدا وقتی بچه ای رو با مادرش یا پدرش می بینم میگم یعنی اون روز میاد منم بچه مو بغل بگیرم شب هم وقتی میخوابم خواب بارداری و بچه و سقط می بینم بعدش صبح بیدار میشم دنبال تعبیرشم همسرمم میگه این خواب های تو تعبیر نداره از بس فکر و ذهنت شده بچه شب ها هم ارامش نداری

شوهرمنم همینومیگ ولی کاری جزتوکل نمیشه کرد

واقعا همینه توکلمون به خداست و امیدمونم به خودشه انشاا... دامن همه منتظرارو سبز کنه به من و شما هم بچه سالم و صالح بده هر چه زودتر بتونیم بچه مونو بغل بگیریم