2777
2789
عنوان

طلاق توافقی😖

849 بازدید | 58 پست

بده ۷ساله ازدواج کردیم کلش دعوا بود...میدونم این زندگی درست نمیشه.مشاوره هم رفتیم من و اون ۲تا دنیای متفاوتیم. به نظرم از نظر عقل کارم درسته به.. اما دلم میگه بعدش شاید پشیمون بشم نه که دوستش داشته باشم نه فقط چون خونه م از دست میدم دخترم شاید اذیت بشه..حالا این هیچ...

به نظرتون ماهی ربع سکه بده و بچه ۳روز پیش من باشه ۳روز پیش اون.خوبه؟

دخترمم ۴سالشه

مهريه رو ببخش و حضانت بچه رو بگير

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

با مشاور کودک  و   مشاور حقوقی  صحبت کن!  

😊نظرات من براساس پست اول ،خوندن کامنتها از حوصلم خارج😅آخه نگران استارتر تاپیک بغلی ام😜ممنون میشم مطالبتون رو کامل و واضح همون پست اول بذارید😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای نکن دختر نکن بخاطر اون طفل معصوم‌نکن اگه میشه کوتاه بیاین

مترسک:وقتی نمیشود رفت=>همین یک پا هم اضافیست.خواهش میکنم دگ‌کاربری منو نترکونین چون خط زیااااااااد دارم 🤪در نی نی سایت باید زورکی بعضی ها رو دوس داشت وگرنه ترور میشی......مثلا سردار دلها رو 😒وااااااااا.......چرا این قد میترکونین خداوکیلی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟از زندان بدتر شده اینجا
یعدش پشتوانه مالی ندارم

نفقه بچه رو بايد بده

كار كن ولي از بچت نگذر

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
وای نکن دختر نکن بخاطر اون طفل معصوم‌نکن اگه میشه کوتاه بیاین

نمیتونم میخوام خودکشی کنم جرات ندارم خیلی اذیتم همشگریه دارم دارم میمیرم ذره ذره دیگه اعصاب دخترمم ندارم انقد فشار رومه

نکن این کارو ، بهت پیشنهاد میدم بری پیش آقای دکتر مهدی آریافر ... نظرت کلا عوض میشه اول از همه راجب خودت ... عزیزم حتی شده ی جلسه بری برو یا تلفنی باهاش صحبت کن. طلاق اخرین راهه اما الان ک وقت داری یکم صبر کن چون ممکنه پشیمون شی شده حتی ب خاطر دخترت ی فرست به خودت بده.

و خدایی هست مهربان تر از حد تصور 🥰🥰

به نظرم بااین شرایط گفتی عالیه مهریتو بگیر پشتوانت باشه تواین شرایط یه خونه بخر سقفی بالاسرت باشه جدا زندکی کن نرو خونه مادرت بچه ام خوبه نوبتی اذیت نمیشه همم میبینی خیلیارو دیدم که بچه نمیدن حتی نمیگن هفته ایی یبار ببین این خیلی خوبه توافق 

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر