2777
2789
ی خانمی عمدی سقط کرد سه ماه بود گرررررریه میکردااااا.از پشیمانی،شمام نکن.یکی داری اینم دومی.نکن

شوهرم یه روز میگه بمونه ی روز میگه نمونه منم نمیخوام اینجوری نگهش دارم حس بدی بهم میده اگه اون راضی بود باز میشد بهش فکر کرد جفتمونم نمیخوایم منم دلم میخواد برم سر کار نمیخوام بشینم خونه دیگه شنی ندارم بخوام همه عمرمو بچه نگه دارم 🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط میدونم گناه کبیره س و دیه داره منم ناخواسته باردار شدم خیلی غصه خوردم همش دوس داشتم بندازمش 

ولی خب تسلیم شدم و گفتم هر چی خدا بخواد اما الان س روزه که جنین سقط شده خودش خیلی ناراحتم همش خودمو مقصر میدونم شاید بخاطر ناشکری ها بوده 😫😫😫

عضو گروه قرمز❤️(کاهش وزن بالا ۲۰ کیلو )وزنشروع ۹۵❤️وزن فعلی۹۳❤️وزن هدف ۶۰❤️ان شاءالله
چه سخت

به حکمت خدا مطمئن باش...به پنج سال دیگه نگاه کن بچه ات همبازی داره و هم صحبت داره و چه قدر از دغددغ های تربیتی ات کم میشه‌...

من ارزو داشتم جای تو بودم ارزو داشتم...

اگه دل خودت راضی باشه همسرت هم دلش محکم میشه غیر گناه نابخشودنی سقط ضرر جبران ناپذیری به بدنت میزنی با این کار مواظب باش و استغفار بگو..