2777
2789
من سقط درماني داشتم ، ١٤ - ١٥ هفته درد وحشتناكي داشت خيلي برام سخت بود البته اول قرص زير زبوني 3 ساع ...

کمتر نیست.چون من پنج هفته بودم به من گفتن چون جنین کوچیکه هنوز خیلی چسبیده به رحم وسقط شدنش سخته خلاصه که غیر قابل تحمل بود هرچی بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کمتر نیست.چون من پنج هفته بودم به من گفتن چون جنین کوچیکه هنوز خیلی چسبیده به رحم وسقط شدنش سخته خلا ...

اره براي منم 😔 چون دهانه رحم خيلي دير باز شد خودشو شل نميكرد كه جنين و جفت بياد بيرون ... عذاب كشيدم واقعا

من سقط درماني داشتم ، ١٤ - ١٥ هفته درد وحشتناكي داشت خيلي برام سخت بود البته اول قرص زير زبوني 3 ساع ...

مشکلی داشتین یا خودتون خواستین؟من ترسیدم دکترم قبول نکنه اصلا حرف سقطم نزدم 

مشکلی داشتین یا خودتون خواستین؟من ترسیدم دکترم قبول نکنه اصلا حرف سقطم نزدم 

حواسم نبود گفتین سقط درمانی. از ی دکترم پ سیدم ک خودش انجام بده چون غیر قانونیه و مشکلی نیست گفت ۲تومن به بالا میگیرم 

حالا سقط شد؟چجوری بود ؟نمیشه تحمل کرد دردشو؟تا چند وقت درد داشتی؟

اره سقط شد.دو تا واژینال یه‌دونه زیر زبونی.یک شب گذاشتم پنج شش صبح افتاد.من نمیخواستم بستری شم ولی انقدر وحشتناک بود مجبور شدم.یه شب بستری شم.من استانه تحمل دردم بالاست ولی دیگه مسکن و شیاف واینا اصلا جواب گو نیست با اون درد باید هی راه بری که بیاد.دیگه حالت تهوع واسهال هم داره.اولش بری بیمارستان کلا همه تلاششون رو میکنن که نیفته چون تخلفه.باید چند ساعت بگذره من مطمین شدم یه چیزی اومد وافتاد رفتم.