2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

پاسارگاد چون بیمه تکمیلی هم‌ میشی  اگه خاستی بگو‌واست ثبت نام‌کنم

عزیزم یه سوال. ما از طرف اداره شوهرم بیمه تکمیلی هستیم. واسه بیمه عمر به تنهایی شما چه مبلغی رو واریز میکنید؟

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
من شهرهمدانم امکانش هست؟چجوربیمه تکمیلی هم هست؟

ببین بیمه های دیگه تقریبا مزایاشون یکسانه

اما بیمه پاسارگاد علاوه بر این ک بیمه عمر میشی بیمه تکمیلی هم میشی

ینی اگه خدایی نکرده سنگ کلیه و...برات پیش اومد و تو بیمارستان بستری شدی بیمه پاسارگاد هزینه هاتو‌میده

بقیه بیمه ها ن 

سلامتی پدر و‌مادر من و همه پدر و‌مادرها صلوات...
هر چقد ک میتونی مثلا ۱۰۰یا ۲۰۰

نهایتش چقدر عزیزم؟همون 200؟

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
چه خوب

اگه دوست داشتی مدارکتو واسم بفرست بیمت میکنم با پست میفرستم واست

اگه هم‌دوس نداری هیچ اشکالی نداره

ولی حتما برو شهرتون پاسارگاد ثبت نام‌کن

موفق باشی😊 

سلامتی پدر و‌مادر من و همه پدر و‌مادرها صلوات...