2821
2789
عنوان

کشور ترکیه

149 بازدید | 13 پست

کسی آیا به ترکیه سفر کرده یکم اطلاعات بده

ما تصمیم داریم بعد از کرونا ایشالله به ترکیه سفر کنیم 

و هیچی ازش نمیدونیم از هر کی هم که میپرسیم یکی میگه بده یکی میگه خوبه... 

ما که نمیدونیم نظر کدومشون درسته... 

روحیتو دوس دارم

بعد کرونا

آمین

تا اطلاع ثانوی ب نشانه پیروزی فقط لبخند میزنم😁😂😂😂😂😂😂✌✌....ولایت پیروز است هرکی دروغ بگه نابود است.... .گفتم در جریان باشید...تیکر بارداری نیس..انقدر کج نزن😂😉انقدر تو تاپیکام و پستام وول نخور لایک نکن آفتاب پرست😉✋من تورو شناختم دلقک😋

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ما استانبول رفتیم

عاااالی بود 

یه شهر پر از هیجان و زیبایی 

بازارای قشنگ ، ساحل ، خیابونای شلوغ 

حس خوبی داشت من دوستش داشتم

❤ وقتی که عاشق شی قلبت گرفتاره ..... اما گرفتاریش جذابیت داره ❤                                   وزن فعلی : ۶۳/۷۰۰ 😕 وزن هدف ۵۷😃😍  من میتونمممم💪

من مهر با همسرم زمینی رفتیم وان مردم خوبی داره زبان خیلی مهم نیست ما ک بلد بودیم راحت بودیم اما بلدم نباشی میتونی راحت حالی کنی سعی کن برای خرید مارک بخری چون هر یه لیر تقریبا سه هزارتومن ما هست خرید کردن زیاد سود نداره همینجا خرید کنی بهتره

ما استانبول رفتیم عاااالی بود  یه شهر پر از هیجان و زیبایی  بازارای قشنگ ، ساحل ، خیابو ...

واقعا هیجان انگیز و سرزندگی توش موج میزنه اما گرونی بیداد میکرد البته ما ب پول ایران حساب میکردیم خریدامونا کرایه خونه هااا ک نگم مخصوصا خونه های گاز دار امااا سر سبزززز حتی وسطای ترکای موزاییکاا سبزه در اومده ارزروم هم خیلی قشنگه اما حسابی سرده

عاشق خوشی های ساده که باشی                                                                             زندگی بهت لبخند میزنه😊                    
بابای من هر سفری ک میره باهاش میرم عالی عالی هست عاشق ساحل هاش هستم زبونشو بلدی

ببخشید پدرتون چکارست ؟

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
واقعا هیجان انگیز و سرزندگی توش موج میزنه اما گرونی بیداد میکرد البته ما ب پول ایران حساب میکردیم خر ...

کی رفتین شما؟

ما سال ۹۷ رفتیم اینقدر ارزونی بود با یه ساک رفتیم با سه تا ساک برگشتیم

مخصوصا لباس و لوازم آرایش

❤ وقتی که عاشق شی قلبت گرفتاره ..... اما گرفتاریش جذابیت داره ❤                                   وزن فعلی : ۶۳/۷۰۰ 😕 وزن هدف ۵۷😃😍  من میتونمممم💪
بار مار میبره با تریلی اجناس لباس و این چیزا 

زنده  باشه 

خدا حفظش کنه برات😍

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز