2777
2789
عنوان

امروز یکی گفت بینیت نیاز ب عمل دارع

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 85 پست
شما عمل کردی؟امروز یکی تو مطب اینجوری گفت انگار خجالت کشیدم

منم هنوز نه تابسون شاید

ببین دماغ منم مثل دماغ تو شکسه ینی خفیفه زیاد ملوم نیس برا منو کسی ک نگم بهش نمیفهمه خیلی دقد کنن میفهمن ولی بعضیا ک مثن با من لجن یا میخان ی زهر بریزن میگن دماغت چقد قوز داره اون خانومم خیلی بیشعورن بودن قطن چون ی ادم باشعور این حرفو نمیزنه 

تنهایی شاید ی راهه راهیه تا بی نهایت....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم هنوز نه تابسون شاید ببین دماغ منم مثل دماغ تو شکسه ینی خفیفه زیاد ملوم نیس برا منو کسی ک نگم به ...

من خودمم میدونم بینیم کجه ولی یکی بگه چند روز انگار پکرم نمیدونم چرا انقد رو حرف مردم درمورد قیافم حساسم

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  
دماغا تونو میبینم یا من اعتماد ب نفسم زیاده یا شما اعتماد ب نفس نداری

عزیزم بینیم کوچیکه خوبه ولی یه سمتش غوز داره دقت کن همع میگن همیشه عصبی میشم

من خودمم میدونم بینیم کجه ولی یکی بگه چند روز انگار پکرم نمیدونم چرا انقد رو حرف مردم درمورد قیافم ح ...

خب اگه من بدخاعت باشم بدونم همچین نقطه ضعفی داری با همچین چیزی اذیتت میکنم خودت باعث میشی پس واسچی باید حرف ی مش ادم بی ارزش واست مهم باشه اونا چ جاعی تو زندگیو تو دارن مگه؟

ما تورو نمیشناسیم ک بخایم باهات بد باشیم یا خوب ولی دماغتو ک دیدیم هیچ عیبی توش ندیدیم عزت نفس داشه باش نزار کسی اجازه بده ب خودش ازت ایراد بگیره

عزیزم شکستگی داره دقت کن انقد بعم میگن حام بدمیشه

ببین دماغ منم شکسته میگم دقیقن دماغ منم زیاد بزرگ یا بد فرم نیس فقد ی طرفش قوز و برامدگی داره ی سرچ کن تو نت بزن بینی شکسته تا ببینی بعضیا چتور دماغاشون ترکیده اونوخ خداروشکر میکنی منو تو شکستگیمون خفیفه

خب اگه من بدخاعت باشم بدونم همچین نقطه ضعفی داری با همچین چیزی اذیتت میکنم خودت باعث میشی پس واسچی ب ...

ممنون از حرفات عزیزم اتفاقا شوهرمم میگع اصلا اعتماد بنفس نداری

بینیت عالیه خدایی برامن یه سوراخش کوچولو شد بخاطر شکستگی 

بیخیال باباااا برا منم دقد کنی کج شده عمل میکنیم دیگه حالا اینهمه سال تحمل کردیم

انقدرم پیش شوعرت ایراد نگیر از خودت باور کن اگ پیشش دماغتم قشن باشه با این حرفات باعث میشی اونم یروز بهت ایراد بگیره

بیخیال باباااا برا منم دقد کنی کج شده عمل میکنیم دیگه حالا اینهمه سال تحمل کردیم انقدرم پیش شوعرت ا ...

اره راس میگی .ولی من خیلی زود رنجم یکی ایراد از هر چی بگیره پکر میشم حتی لبای

سامو‌کسی بگ بده دیگ نمیتونم بپوشمشون