2777
2789
عنوان

نتیجه صبر

2791 بازدید | 17 پست

سلام ، طاعاتتون قبول دوستان

تا به حال شده که به خواستتون نرسید ولی با صبر ، بهش برسید ؟ صبر چقدر بهتون کمک کرده ؟ اینکه صبر ، شما رو به خواستتون رسونده ؟ چیکار کردید که تحمل کردید به سختی ها ، تا به خواستتون رسیدید ؟

اللهم عجل لولیک الفرج 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تمام خواسته هامو با صبر رسیدم ...خیلی هم لذت بخش هست . باید واقعا صبور باشی .

واقعاً لذت داره ، ی سؤال ، چقدر نا امید شدی در این مسیر ؟ و چه کاری کردی برای امیدواری ؟

اللهم عجل لولیک الفرج 
خداوند صابرین رو دوست داره ،آیه قرآنه ، شاید به خواسته ت برسی شایدم نرسی چون به صلاحت نبوده ، اما هز ...

ی جایی خوندم که همه به خواستشون میرسن . اما زمان بر هست و متفاوت ، زمان بر از اینکه وقتش که رسید ، بهش میرسی و متفاوت اینکه اگر اون چیزی هم که خواستی و نشد ، بهترش در انتظارت هست . این برای شما اتفاق افتاده ؟

اللهم عجل لولیک الفرج 
ی جایی خوندم که همه به خواستشون میرسن . اما زمان بر هست و متفاوت ، زمان بر از اینکه وقتش که رسید ، ب ...

من صبر نکردم که اتفاق بیفته ، قر زدم نق زدم بی تابی کردم به خواسته م هم رسیدم ولی بدبخت شدم ، یعنی پشیمونم ای کاش اصرار نمیکردم

من صبر نکردم که اتفاق بیفته ، قر زدم نق زدم بی تابی کردم به خواسته م هم رسیدم ولی بدبخت شدم ، یعنی پ ...

پس باید صبر کرد و همه کارها رو به خدا و نظر اهل بیت سپرد ، اینجوری میشه که به صلاحت باشه ، خود به خود و بهتر از اون چیزی که انتظارش رو داشتی ، برات اتفاق میفته 

اللهم عجل لولیک الفرج 
پس باید صبر کرد و همه کارها رو به خدا و نظر اهل بیت سپرد ، اینجوری میشه که به صلاحت باشه ، خود به خو ...

دقیقا بعضی وقتها واقعا صلاح نیست یعنی شره ما فکر میکنیم خیره بعضی وقتها هم زمانش نرسیده به وقتش میشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز