2777
2789
عنوان

دلبری

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 37 پست

این چیزا باید تو وجودت باشه خود بخود میاد و ذات هرکی متفاوته یکی کلا حرف زدنش با ناز و عشوه یکی بخاد ادا میشه تابلو است ولی خب یسری هس تو نت بزن از طرز راه رفتن و حرف زدن گرفته تا موارد خصوصی میتونی پیدا کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرررسی گلم

وقتی میگن عضویتت مبارکه ی توهینه نباید تشکر کنی باید بت بربخوره بگی کاربریم ترکیده اصن این کاربری جدیدمه  😂اینجا رسمه

وزن الن۷۰😍وزن اولیه۹۴😐وزن هدف۶۵😗😙قد ۱۷۰ کاربره قدیمی ام اذیتم نکنید خیلی نازم 😊 کرونا خر است
اینجوری تو تخم چشاش نگاه کن و لبخند بزن😁

لنتی😂🤣🤣🤣🤣

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
من ۱۷ سالمه   یکسال هم هست عقد کردم   واقعا موندم توش  دوسش دارما ولی بعضی ...

خوبه باز تو گذاشتی یکی بیاد تو زندگیت من به حدیم ک نمیزارم کسی بیاد هر کی میاد یه بهونه میگیرم و میپرونمش بعد پشیمون میشم عشوه و دلبری هم به کنار دیگ😂

خوبه باز تو گذاشتی یکی بیاد تو زندگیت من به حدیم ک نمیزارم کسی بیاد هر کی میاد یه بهونه میگیرم و میپ ...

عزیزم ازدواج و تشکیل خوانواده بچه بازی نیست

عاقلانه فکر کن و تصمیم بگیر یهد به خودت میاد میبینی ۲۵ سالت شده و تمامی موقعیت های خوبتو خیلی ساده رد کردی

من۱۷ سالم بود ازدواج کردم الان ۲۰ سالمه و یه بچه ۹ ماهه دارم

خیییییییلی هم خوشحالم که زود ازدواج کردم

البته مهمه که انتخاب درستی داشته باشی

ندارم که😓

🙁🙁🙁

معمولا همه پیامرسان ها کانال هایی توش هست که نکات همسر داری رو یاد بده از ادنجا مطالب بخون

صوت های استاد دهنوی و حبشی رو هم از اینترنت دالنود کن فوق العاده هست 

هم درباره همسر داری هم مسائل جنسی