2777
2789
عنوان

دلبری

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 37 پست

این چیزا باید تو وجودت باشه خود بخود میاد و ذات هرکی متفاوته یکی کلا حرف زدنش با ناز و عشوه یکی بخاد ادا میشه تابلو است ولی خب یسری هس تو نت بزن از طرز راه رفتن و حرف زدن گرفته تا موارد خصوصی میتونی پیدا کنی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرررسی گلم

وقتی میگن عضویتت مبارکه ی توهینه نباید تشکر کنی باید بت بربخوره بگی کاربریم ترکیده اصن این کاربری جدیدمه  😂اینجا رسمه

وزن الن۷۰😍وزن اولیه۹۴😐وزن هدف۶۵😗😙قد ۱۷۰ کاربره قدیمی ام اذیتم نکنید خیلی نازم 😊 کرونا خر است
اینجوری تو تخم چشاش نگاه کن و لبخند بزن😁

لنتی😂🤣🤣🤣🤣

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
من ۱۷ سالمه   یکسال هم هست عقد کردم   واقعا موندم توش  دوسش دارما ولی بعضی ...

خوبه باز تو گذاشتی یکی بیاد تو زندگیت من به حدیم ک نمیزارم کسی بیاد هر کی میاد یه بهونه میگیرم و میپرونمش بعد پشیمون میشم عشوه و دلبری هم به کنار دیگ😂

خوبه باز تو گذاشتی یکی بیاد تو زندگیت من به حدیم ک نمیزارم کسی بیاد هر کی میاد یه بهونه میگیرم و میپ ...

عزیزم ازدواج و تشکیل خوانواده بچه بازی نیست

عاقلانه فکر کن و تصمیم بگیر یهد به خودت میاد میبینی ۲۵ سالت شده و تمامی موقعیت های خوبتو خیلی ساده رد کردی

من۱۷ سالم بود ازدواج کردم الان ۲۰ سالمه و یه بچه ۹ ماهه دارم

خیییییییلی هم خوشحالم که زود ازدواج کردم

البته مهمه که انتخاب درستی داشته باشی

ندارم که😓

🙁🙁🙁

معمولا همه پیامرسان ها کانال هایی توش هست که نکات همسر داری رو یاد بده از ادنجا مطالب بخون

صوت های استاد دهنوی و حبشی رو هم از اینترنت دالنود کن فوق العاده هست 

هم درباره همسر داری هم مسائل جنسی