2777
2789
آره اونایی که خیلی زحمت کشیدن واقعا انرژیشون این موقع افت میکنه،کلا بچه ها عید به بعد شل میگیرن الآن ...

بخدا اصلا حرفمونو گوش نمیده   میانگین ترازش تا الان تو قلم چی 7100 بود ولی از وقتی آزمون غ حضوری میده خیلی افت کرده   پریروز 6600 شده بود   

فــــــــاطــمه سادات هستم همــسر آقا حـــــامد و مــامـــان ســید میـــثــاق عزیزم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا اصلا حرفمونو گوش نمیده   میانگین ترازش تا الان تو قلم چی 7100 بود ولی از وقتی آزمون غ حض ...

یه وقت به روش نیارینا..‌آزمونای قلمچی بعد عید خیلی ترازش مهم نیست...مخصوصا الآن که غیرحضوریه...رشتش تجربیه ؟!فقط از نظر روحی خسته شده خودش شارژ میشه لن شاءالله❤🍃✌

۳ ماه فرصت کمی نیستا  🤪🤪

عزیزم من اصلا کنکوری نیستم...

ولی خب بنظرم اینکه اینجوری بگی میخوام این سه تا درس رو 100 بزنیم اشتباه ترین اشتباه ممکنه، بنظرم شما توی این سه ماه تلاش کن... خیلی هم تلاش کن... 

ولی نگو میخوام فلان درس رو 100 بزنم... خدایی نکرده اگه سرجلسه به اون چیزی که میخوای نرسی ممکنه استرس بگیری و نتونی بقیه درسا رو هم خوب جواب بدی یا اینکه بیای برای 100 شدنش سوالای شک دار و.. جواب بدی...

عزیزم من خودم تجربه کنکور دارم ...برادر بزرگترم قبل از من کنکور داد و رتبه خوبی آورد... خواهرمم الان کنکوریه.... یعنی خیلی ساله که خانواده مون درگیر کنکور بوده و یقینا میتونم بهت بگم بعضی بلند پروازی ها جلوی رسیدن به هدف رو میگیره...

انشالله که به نتیجه دلخواهت برسی عزیزم   

فــــــــاطــمه سادات هستم همــسر آقا حـــــامد و مــامـــان ســید میـــثــاق عزیزم  
قلمچی چیه بابا  کنکور ساده تر از این حرفاست

کاری به قلم چی و این حرفاش ندارم... درکل روند افت کردنشو میگم   

یه وقت به روش نیارینا..‌آزمونای قلمچی بعد عید خیلی ترازش مهم نیست...مخصوصا الآن که غیرحضوریه...رشتش ...

آره تجربیه    منم میگم به روش نیاریم ولی خب انگار خودشم عین خیالش نیست   

من کنکوری نیستم اما خب تو کنکور سال خودم تا جایی که خودم میخواستم تونستم موفق بشم و فعلا فرصت دارید اگر بخونید و تلاش کنید مطمعنم رتبه زیر ۱۰۰۰میارید 

موفق باشید

*پرستاری عشق میخواهد...ولی'کاملاعشق نیست*