ولی یه چیزی بگم .... کرونا واسه هرکی بد باشه الان واسه شما فرصت خوبیه بیش از یک ماه کنکورتون عقب افتاده عالیه بخدا ما پارسال در به در دنبال روزی بودیم ک مدرسه نریم بشینیم درس بخونیم واسه کنکور....قدر این روزا رو بدونین
بیشعوری حماقت نیست و بیشتر بیشعور ها نه تنها احمق نیستند که نسبت به مردم عادی از هوش و استعداد بالاتری برخوردارند . خودخواهی ، وقاحت و تعرض آگاهانه به حقوق دیگران که بن مایه های بیشعوری هستند بیشتر از سوی کسانی اعمال می شوند که از نظر هوش ، معلومات ، موقعیت اجتماعی و سیاسی و وضع مالی اگر بهتر از عموم مردم نباشند بدتر نیستند دنیا به کام بیشعور هاست و گویی سالهاست بیشعورهای جهان متحد شده اند. کتاب بیشعوری - دکتر خاویر کرمنت
۹ روز روزه گرفتم زیاد میخوابیدم دیگه نمیگیرم ۶ پا میشم دیگه این چ وضع زندگیه همش خواب شبیه کوآلا شدم ب خودم میگم بزار شادی باشه بعد کنکور نه حسرت و پشیمونی
حالا خواهر من ک تا اینجا فوق العاده خونده چن وقته شل کرده خیلی ناراحتشم
آره اونایی که خیلی زحمت کشیدن واقعا انرژیشون این موقع افت میکنه،کلا بچه ها عید به بعد شل میگیرن الآنم که دوماه تمدید شده...بهش بگو الآن تایمشو کمتر بکنه ولی قطع نکنه...بیشترم الآن تو فاز مرور و رفع اشکال باشه برا جمع بندی زوده❤