2777
2789
عنوان

کیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 49 پست
باشه امتحان میکنم مرسی

😍😍😍💖💖😍🤩😋😋

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔

خداروشکر

نمیدونم چرا منم خوشحال شدم گفتی خوب شدی😁

منم‌کیست دارم متاسفانه

ولی دروسبلا خوردم من

اصلا بهم نساخت

خیلی حالمو بد کرد

حالت تهوع و افسردگی و دل پیچه و سر درد

اینم بگم قبلش یه دونه ایرونی هم خوردم اما اونم حالمو بد کرد

بنظرتون ادامه بدم احتمال داره بدنم عادت کنه؟؟؟

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خداروشکر نمیدونم چرا منم خوشحال شدم گفتی خوب شدی😁 منم‌کیست دارم متاسفانه ولی دروسبلا خوردم من ا ...

ن یا قرص خارجی یاز بگیر یا یاسمین عزیزم 

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔

یاسمین این عوارضو نداره؟

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

یاسمین این عوارضو نداره؟

ن من که هیچ عوارضی نذاشتم جز پادرد