نسیییییمجان مدیر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 عنوان کیستم | مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 49 پست بچه هااا رفع شده کیستم😍😍😍😍😍ولی هرچند خودم باور نمیکنم🤤😞😥 حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔 1399/02/21 | 20:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
porpor عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 1323 قرص اچ دی خورده بود خداکنه واسه منم اثر کنه وسط اقدام این کیست پیداش شده همینطور موندم انشالله شماهم میای تاپیک خوب شدنتو میزدی رفتی سونو منم تگ کن ببینم کیستت رفع شده یانه در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم رخ خواهد داد 😍💜
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 راستی ی سوال تو این مدت ک قرص میخورم نباید رابطه داشته باشم؟ ن ربطی نداره گلم حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 انشالله شماهم میای تاپیک خوب شدنتو میزدی رفتی سونو منم تگ کن ببینم کیستت رفع شده یانه انشالاع ک همه ب سلامتیشون برسن 🙏من ک خیلی عذاب کشیدم حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
porpor عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 1323 انشالاع ک همه ب سلامتیشون برسن 🙏من ک خیلی عذاب کشیدم انشالله در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم رخ خواهد داد 😍💜
منوآقاییم عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 8804 خوب خوبع باز تو نت زده بود خطر ترکیدن داره خوب شد از شمادوستا پرسیدم مرسی😍❤️🌷 جز بی حوصلگی هیچی نمونده واسم...
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 صدوهفتاد☹️ازاد باید بخری؟ اره عزیزم خارجی هس دفترچه اثر نمیکنهولی هیچ جی مهم تر از سلامتیت نیس از داروهای دکتر ارزون میشه مطمن باش حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 خوب خوبع باز تو نت زده بود خطر ترکیدن داره خوب شد از شمادوستا پرسیدم مرسی😍❤️🌷 فداتم عزیزم حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
منوآقاییم عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 8804 انشالله شماهم میای تاپیک خوب شدنتو میزدی رفتی سونو منم تگ کن ببینم کیستت رفع شده یانه وای خدا از دهنت بشنوه انشالله من تا مرز ترکیدن کیستم رفتم جز بی حوصلگی هیچی نمونده واسم...
منوآقاییم عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 8804 اره عزیزم خارجی هس دفترچه اثر نمیکنه ولی هیچ جی مهم تر از سلامتیت نیس از داروهای دکتر ارزون میشه مط ... خدا کنه رفع شه ولی اگ نشد منم میخرم مرسی از راهنمایت جز بی حوصلگی هیچی نمونده واسم...
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 وای خدا از دهنت بشنوه انشالله من تا مرز ترکیدن کیستم رفتم 😞😞😞😞😞😞 حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
porpor عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 1323 وای خدا از دهنت بشنوه انشالله من تا مرز ترکیدن کیستم رفتم خدانکنه ... انشالله که زودتر خوب میشی واست پنج تا صلوات فرستادم انشالله با خبرای خوب میای پیشمون در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم رخ خواهد داد 😍💜
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 خدا کنه رفع شه ولی اگ نشد منم میخرم مرسی از راهنمایت فدات گلم🙏👍💖😍 حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
منوآقاییم عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 8804 خدانکنه ... انشالله که زودتر خوب میشی واست پنج تا صلوات فرستادم انشالله با خبرای خوب میای پیشمون مرسی عزیزززم منم واسه تو فرستادم❤️ جز بی حوصلگی هیچی نمونده واسم...
porpor عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 1323 مرسی عزیزززم منم واسه تو فرستادم❤️ مرسی عشقم در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم رخ خواهد داد 😍💜
منوآقاییم عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 8804 میکنه سیاهدانه و عسل خالص باهم قاطی کن ناشتا بخور اونم رفع میکنه باشه امتحان میکنم مرسی جز بی حوصلگی هیچی نمونده واسم...