2777
2789

100تا صلوات میفرستم

دعام نکن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشاا... که بارداری.منم ۸ ماهه اقدامم با دارو قبلشم  یکسال بدن دارو.واقعا دلم بچه میخواد.امروز دوروزه عقب انداختم ولی میدونم باردار نیستم مث دفعه های قبل هیچ شوقیم برا بی بی چک گذاشتن ندارم.علایمت چیه؟

از زندگیم همونقدر انتظار دارم👀که تلاش میکنم🤑😍
انشاالله بحق امام علی باردار باشی عزیزم با زبون روزه دم افطار دعات کردم بحق فاطمه زهرا دامنت سبز شه ...

بحق نفس های پاکت به حاجت قلبیت برسی و من حقیر هم باردار باشم

ایشاا... که بارداری.منم ۸ ماهه اقدامم با دارو قبلشم  یکسال بدن دارو.واقعا دلم بچه میخواد.امروز ...

من شش ماهه اقدامم 

سینه هام سینگین و دردناکه زیر دلم درد میکنه و کمر درد و سرگیجه

من شش ماهه اقدامم  سینه هام سینگین و دردناکه زیر دلم درد میکنه و کمر درد و سرگیجه

یعنی قبلا این علایم رو نداشتی؟اخه من تمام مدت همین علایمو دارم.چهار پنج روز قبل از پریود سینه هام دردناکو سنگینن.بعد از دوروز دردشون قطع میشه و درد زیره دلم شروع میشه و بعدش پری میاد😑ولی اگه تو دفعه اولته اینجوری و قبلا اینطور نبودی احتمالش هست.چندم پریودتی؟

من شش ماهه اقدامم  سینه هام سینگین و دردناکه زیر دلم درد میکنه و کمر درد و سرگیجه

تازه خانومی اگه دارو مصرف نمیکنی این علائم برای بارداری قابل توجه تره.وایشاا... که بارداری.