2777
2789
عنوان

حالم بده...

209 بازدید | 20 پست

چرا اینقدر حالم بده، هروز دارم افسرده تر میشم، خیلی خسته ام، دیگه حال ندارم حتی تمرین های تکواندو مو انجام بدم. حال ندارم با کسی حرف بزنم. 

حتی وقتی همچی هم خوبه یهو اشکم سرازیر میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بعضی وقتا اینجوری میشم بی دلیل.  اهنگ غمگین میذارم کلی گریه میکنم اروم میشم روزی که اینجور میشم حس میکنم یه چیری تو درونمه که اگه کلی گریه کنم راحت میشم انگار غمی گیر کرده که تا انقد گریه نکنم که چشام باد نکنه ول کن نیس

توی عالم یکی هست عاشقته و هواتو داره و نباید ناراحت باشی چون اون خداست..کمی خلوت کنید با خودتون قطعا حضورشو حس میکنید..ناراحت چیزی نباشید چون خدا همراهتونه کافیه باورش کنید

اگر خودت را فراموش کنی، تبدیل به کائنات می‌شوی...
داری افسرده میشی سعی کن با دوستات رفت و آمدتو بیشتر کنی و شاد تر باشی 

بدبختی اینجاس که دوستی ندارم😭😭

همشون اذیتم میکنن، میدونن دوسشون دارم هی بی محلی میکنن

توی عالم یکی هست عاشقته و هواتو داره و نباید ناراحت باشی چون اون خداست..کمی خلوت کنید با خودتون قطعا ...

خدا هم داره همش ضایع ام میکنه، قرار بود بریم بیرون به اصرار من کلی هم اصرار کردم رفتیم تصادف کردیم. هرچقدر هم بقیه بگن تقصیر تو نیس باز هم تقصیر منه

خدا هم داره همش ضایع ام میکنه، قرار بود بریم بیرون به اصرار من کلی هم اصرار کردم رفتیم تصادف کردیم. ...

این برداشت شماست..شماهرچی سختی میکشید ب این معنی نیست ک خدا حواسش نیست..در حقیقت شما رو داره بالا میبره و شما رو قوی میکنه مطمئن باشید ب وقتش بهترینا رو براتون رقم میزنه

اگر خودت را فراموش کنی، تبدیل به کائنات می‌شوی...